Site-ul care te scapă de amenda pentru lipsa RCA, rovinietei sau ITP

Tehnologia este utilă atunci când este folosită în acest sens. În prezent, primi informații și suntem ținuți la curent cu toate întâlnirile noastre prin intermediul Internetului și tehnologiei. Pintilie Broker de Asigurare ține pasul cu vremurile și unul dintre cele mai noi produse ale sale îi ajută pe șoferi să nu mai primească niciodată amendă pentru lipsa RCA, rovinietei sau ITP.
Noul serviciu al Pintilie Broker de Asigurare se numește Autoreminder (autoreminder.ro) și în acesta îți poți nota datele de expirare ale RCA, rovinietei sau ITP, iar apoi poți uita de ele. Serviciul Autoreminder te va informa înainte să rămâi fără vreunul dintre acestea plătit și să primești amendă.

Dacă poliția te surprinde în trafic fără polița RCA valabilă, ești pasibil de o amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 lei. Cuantumul acesteia este foarte mare, în comparație cu cât costă polița RCA, fără a mai lua în calcul și că îți pot fi retrase plăcuțele și certificatul de înmatriculare până faci dovada încheierii poliței RCA.

Apoi, în toată țara sunt montate 70 de camera care monitorizează traficul pentru a-i identifica pe acei șoferi fără RCA.
Amenda este trimisă acasă și este cuprinsă între 250 și 500 de lei (în cazul unui autoturism, căci pentru alte categorii de vehicule amenzile sunt mult mai mari).

Poți scăpa de amendă în instanță, pentru că nu toate camerele sunt omologate, dar asta presupune multă bătaie de cap. Toate acestea pot fi evitate folosind serviciul Autoreminder pus la dispoziție de Pintilie Broker de Asigurare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gogu pe 26 Nov 2014, 14:44
    EROARE

    Citez: "Apoi, în toată țara sunt montate 70 de camera care monitorizează traficul pentru a-i identifica pe acei șoferi fără RCA. Amenda este trimisă acasă și este cuprinsă între 250 și 500 de lei"... ...sigur "RCA" .. nu e vorba de vigneta aici?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod