Alimentează-ți visul și trăiește super experiențe cu Rompetrol!

Rompetrol continuă tradiția campaniilor sezoniere și lansează promoția "Alimentează-ți visele". Participanții pot câștiga excursii pentru două persoane în Statele Unite ale Americii, Germania și Africa de Sud sau contravaloarea acestora în bani, precum și numeroase premii oferite zilnic.
Rompetrol continuă tradiția campaniilor sezoniere și lansează promoția "Alimentează-ți visele". Participanții pot câștiga excursii pentru două persoane în Statele Unite ale Americii, Germania și Africa de Sud sau contravaloarea acestora în bani, precum și numeroase premii oferite zilnic.

În perioada 1 iulie – 15 septembrie 2013, clienții care alimentează carburant din benzinăriile Rompetrol din toată țara sau care achiziționează produse de orice tip din magazinul-restaurant Hei, din cadrul rețelei Rompetrol sau magazinele stațiilor Partener Rompetrol participante la promoție în valoare minimă de 50 RON, pot câștiga numeroase premii.
Premiile prin care Rompetrol își recompensează clienții poti fi garantate, instant (acordate în baza momentelor norocoase) sau prin tragere la sorți.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții au la dispoziție mai multe modalități. Aceștia pot trimite prin SMS codul de pe bon, alături de textul "Star" pentru excursia din Statele Unite ale Americii, "Pilot" pentru Germania sau "Explorator" pentru Africa de Sud. Înscrierea se poate face și online, prin completarea unui formular disponibil pe website-ul www.rompetrol.ro/promo.
Marii câștigători ai excursiilor vor fi desemnați prin tragere la sorți, iar pentru validarea și ridicarea premiilor este necesară păstrarea bonurilor.


Pe lângă marile premii, participanții la promoția "Alimentează-ți visele!" pot câștiga garantat 100.000 de cartele oferite de Vodafone, și zilnic câte 3 pachete Vodafone Smart Mini oferite instant. Pachetele Vodafone Smart Mini sunt compuse din telefonul Vodafone Smart mini, servicii Vodafone în valoare de 18 euro și acces nelimitat la muzica, TV și jocuri timp de 3 luni de la data activării.

Pentru detalii despre regulamentul promoției, accesați www.rompetrol.ro

Despre Grupul Rompetrol:
Grupul Rompetrol este deţinut integral de compania naţională de petrol şi gaze din Kazahstan KazMunayGas, fiind prezent în 12 ţări şi cu majoritatea activelor şi operaţiunilor în Franţa, România, Spania şi Sud-Estul Europei.
Rompetrol este implicat în activităţi de rafinare, marketing şi trading, dar şi în explorare şi producţie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. Rompetrol intenţionează să devină una dintre cele mai importante companii petroliere integrate din Europa, din regiunea Mării Negre şi a Mării Mediterane. În 2012, Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 10,8 miliarde USD.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex Belea pe 5 Aug 2013, 19:27
    youtube

    www.youtube.com

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod