MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini

Topmodelul Bar Refaeli, un mare fan al curselor, este noul Ambasador MARTINI Race. MARTINI dă startul noului sezon european de racing, printr-o serie de evenimente și colaborări în orașele din circuitul Grand Prix.
HAMILTON, BERMUDA- MARTINI®, unul dintre cele mai iconice branduri italiene, lider mondial în lumea vermouth-urilor și cel mai bine vândut vin spumant Italian, a dat startul sezonului European de Formula One™, prin anunțarea planurilor sale de a aduce stilul Martini în lumea curselor de mașini. Proiectul presupune o serie de evenimente și colaborări creative centrate în jurul Terrazza MARTINI, un bar-concept amplasat la înălțime, ce va poziționa MARTINI în centrul atenției orașelor din circuitul Grand Prix. Modelul, vedetă de televiziune și, nu în ultimul rând, fan al curselor cu mașini, Bar Refaeli va aduce un plus de stil și energie sezonului, în calitate de MARTINI Race Ambassador.

Prima oprire a fost în Barcelona, urmând Milano, Sao Paolo și Sochi, iar Terrazza MARTINI va crea o atmosferă unică, aducând laolaltă tot ce are fiecare oraș mai bun de oferit în materie de muzică, artă, mâncare, sport și celebrități.
Apusul este momentul în care invitații se pot bucura de mixul perfect de cocktailuri de top, mâncare delicioasă și entertainment.

O serie de colaborări creative, inclusiv prezența lui Bar Refaeli ca MARTINI Race Ambassador, vor contribui la îmbogățirea curselor de mașini cu o doză de stil MARTINI. Ca un adevărat fan al sportului, Bar va avea apariții la Grand Prix-ul din Spania și la cel din Sochi. O altă direcție a colaborării dintre MARTINI și topmodelul Bar Refaeli va include un proiect fotografic realizat de un alt model celebru, Cate Underwood, ce va fi făcut public pe parcursul sezonului. Modelul Cate Underwood are statutul de fotograf oficial al brandului și va realiza imagini care surprind stilul MARTINI în fiecare oraș. Fotografiile realizate de ea vor apărea împreună cu hashtagurile #martiniracing și #terazzamartini.


În plus, o nouă colaborare realizată în premieră va surprinde fanii racingului: renumitul restaurant Bodega 1900 și chef-ul Albert Adira au realizat, împreună cu MARTINI, ‘Ultimate Aperitivo’, inspirat de lumea racingului. MARTINI a comandat și o linie specială de bijuterii, realizată de designerul de origine italiană, Miss Bibi, care păstrează aceeași sursă de inspirație din lumea curselor. Colecția conține patru piese iar cea care iese cel mai bine în evidență este inelul care are aplicată o cască ce are atașat un vizier mobil, iar dungile iconice MARTINI completează stilul italian.  

 “Construită inițial în 1958 la Milano, Terrazza MARTINI a găzduit unele dintre cele mai ilustre personalități ale vremii și a arătat tuturor cât de interesat este brandul MARTINI de cultură și stil.
Suntem bucuroși să aducem versiunea modernă a Terrazza MARTINI în orașele din circuitul Grand Prix și în același timp să promovăm toate aceste proiecte minunate care ne vor ajuta să arătăm adevăratul stil MARTINI. “, a declarat Sandy Mayo, Global Category Director, MARTINI.

Cu ocazia Grand Prix-ului Spaniol, luxoasa Marină Port Vell din Barcelona s-a transformat pentru Terrazza MARTINI. Având o priveliște spectaculoasă, Terrazza MARTINI a primit un număr impresionant de VIP-uri, printre care pilotul echipei WILLIAMS MARTINI-Felipe Massa, Directorul adjunct și Comercial al echipei- Claire Williams și MARTINI Race Ambassador - Bar Refaeli pentru o petrecere exclusivistă, ce a avut loc pe 7 mai. Muzica a fost asigurată de Primavera Sound, iar Albert Adria și echipa sa de la Bodega 1900 au creat un meniu aperitivo personalizat.
Între 9 și 11 mai, Terrazza MARTINI a fost deschisă publicului pentru a se bucura de priveliștea, muzica și aroma orașului.

 “MARTINI are o istorie impresionantă în lumea racingului. Energia și implicarea de care echipele dau dovadă pe pistă s-au completat perfect cu stilul și buna dispoziție din afara pistei. Parteneriatul nostru cu WILLIAMS MARTINI RACING ne oferă o platformă uimitoare pentru a arăta stilul MARTINI la nivel global.”, a adăugat Mayo. Următoarea Terrazza MARTINI va avea loc la Milano, înaintea Grand Prix-ului Italian, de la Monza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod