Piesă de teatru cu utilaje grele de zeci de tone pe post de actori

De curand s-a incheiat cel mai mare si mai inedit eveniment din domeniul utilajelor de constructii. Timp de 2 zile Bolintin Deal, o mica localitate situata pe Autostrada Bucuresti-Pitesti la km 23,5 a fost „scena” celei mai inedite „piese de teatru” din Romania. Unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje de construcţii din lume si-a prezentat utilajele intr-un mod inedit.
Urmand exemplul firmei-sora din Austria, reprezentanta Liebherr din Romania a organizat un show exceptional in care am putut vedea utilaje grele de zeci de tone facand demonstratii de forta dar si de finete in moduri inedite si de-a dreptul impresionante: ne-am jucat cu baloanele eliberate din graiferul unui excavator pe pneuri industrial, am vazut un excavator deplasandu-se in „flic-flacuri” pe senile si am fost de-a dreptul impresionati cand am baut bere din sticla pe care a desfacut-o un excavator cu unul din dintii cupei.
Acest impresionat spectacol a fost organizat de Liebherr in parteneriat cu Mercedes Benz – care a prezentat de asemenea cateva din produsele pe care le au in clasa de camioane, Goodyear – care echipeaza atat utilaje Liebherr cat si autoutilitare si automobile Mercedes.
 
Roxana Ciuhulescu a fost moderatoarea evenimentului. Rand pe rand, ea a prezentat utilajele care intrau in scena pe melodii alese special pentru a reprezenta dimensiunile si capacitatile utilajelor. Roxana a fost chiar toreador pentru unul din utilaje si s-a plimbat cu unul din cele mai spectaculoase camioane pe care Mercedes Benz le are in portofoliu.
Roxana nu a fost insa singura care a avut ocazia sa se plimbe cu utilajele si autocamioanele prezente la eveniment. Oricine a fost prezent la show a putut sa simta  pe propria-i piele cum e sa operezi un utilaj de un asemenea gabarit. Am avut chiar ocazia sa jucam fotbal cu o pompa de beton si sa castigam premii la „roata norocului” incercand sa incarcam in cupa unui excavator cantitatea de material pe care am nimerit-o invartind roata norocului.
 
Finalul showului a fost de-a dreptul impresionant! Un moment parca scos din Jurasicpark, dupa cum bine a spus Roxana Ciuhulescu.
Toate utilajele au venit spre centrul „scenei” si s-au urcat pe rampa de balast pe care au „jucat” in timpul spectacolului,  claxonand, miscandu-si bratele, atasamentele si aprinzand si stingand luminile pentru a multumi si pentru a-si lua  „la revedere”.
 
Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a 2 zile ( 14 & 15 Mai ) iar prima zi a evenimentului s-a incheiat cu o pretrecere pentru toti participantii. Am mancat si am baut bine, am dansat pe piese cantate de Nico si de trupa Bandidos, am fost „vrajiti” de mentalistul Vlad Grigorescu iar la final am avut ocazia de a castiga multe premii interesante la tombola organizata pentru participanti.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod