Ziua de teatru

In aceasta joi, poti merge la doua piese de teatru deosebite. Prima este piesa "Titus Andronicus" de William Shakespeare, prezentata de compania japoneza de teatru Yamanote Jijosha, iar cea de-a doua este "Leonce si Lena", un spectacol care a avut premiera pe 31 mai 2009.

Miercuri ai teatru si film

O zi de miercuri cu teatru si proiectii de film, perfecta pentru a-ti incarca bateriile chiar la mijloc de saptamana.

Petreceri, filme si teatru - toate pentru un weekend prelungit

In caz ca nu te duci la mare sa simti nisipul si sa te arunci in apa involburata, ai ce face si in Bucuresti. Mergem impreuna la festivalul online de scurt-metraje, la o piesa de teatru sau mai bine la o petrecere. Ce zici? Iata recomandarile mele pentru weekendul 6-8 iunie:

Targ bio, proiectii si magie

In aceasta vineri iti faci cumparaturile la un targ pentru produse naturiste si ecologice, apoi mergi la Muzeul Taranului Roman pentru o proiectie de film, iar dupa ora 21.00, participi la un spectacol de magie. Un program ideal pentru un inceput de weekend!

Ne vedem joi la un concert?

E joi si deja ne gandim la distractia din weekendul prelungit... Pentru a ne face incalzirea, hai sa mergem la un concert, la o lansare de album si la o petrecere. Ce zici? Iata recomandarile mele pentru joi, 4 iunie:

Miercuri avem stand-up comedy, teatru si film

E deja miercuri, deci se apropie weekendul. Sa ne pregatim cu o portie zdravana de comedie, teatru si film. Iata recomandarile mele pentru miercuri, 3 iunie:

Marti mergem la teatru

A inceput inca o saptamana, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam sa ne distram. Mergem la o piesa de teatru, iar apoi la o petrecere. Iata recomnadarile mele pentru marti, 2 iunie:

Un weekend dedicat copiilor

Chiar daca te-ai obisnuit ca la aceasta rubrica sa gasesti informatii si ponturi despre cum sa-ti petreci timpul liber, astazi vei fi dezamagita.

Ce faci vineri?

Iata ca se apropie Ziua Copilului si nu puteam sa incep altfel, lista prepunerilor de distractie pentru vineri, decat cu ceva pentru micutul tau. Teatrul Ion Creanga vine in intampinarea ta cu piesa intitulata "Rotocol", un spectacol-joc despre forma rotunda.

Directia 5 pentru o zi de joi implinita

Hai ca avem lansare de album, joia aceasta. Directia 5 s-a hotarat sa ne alimenteze colectia de albume cu un nou material discografic. Este vorba despre un best of caldut, pe care au ales sa-l lanseze in The Silver Church Club, joi - 28 mai, la ora 19.00.

Muzica, teatru, petreceri si targ... miercuri

De toate pentru toti, aceasta ar fi deviza zilei de miercuri, 27 mai. Te invit sa te relaxezi impreuna cu prietenii sau singura la evenimentele care se desfasoara in capitala noastra draga.

Cum te distrezi intr-o zi de marti

Muzica, teatru, lansare de carte sau petreceri. Acestea sunt optiunile pe care le ai. Te intereseaza?

Un weekend plin de evenimente!

Incepe weekend-ul acesta cu un festin gastronomic la Bucharest Food Festival. Dupa ce ai gustat din bucatele delicioase, mergi la un spectacol de dans, la Centrul National al Dansului, apoi la piesa de teatru "Comedia norilor", de la TNB.

Vineri - concerte, filme si distractie!

Vinerea asta spui "Raspiua" si o iei de la capat cu distractia. Primul eveniment de pe lista ta trebuie sa fie petrecerea de pe Popa Nan 82, urmata apoi de cateva scurtmetraje la Future Shorts si un concert la Clubul Taranului.

Program de joi

Pentru joi, 21 mai, ai evenimente pe care nu le poti rata. Pana la ora 19.00, poti vizita expozitia de fotografie "Dobrogea. Inceputul lumii" de Razvan Voiculescu, aflata in ultima zi de expunere. Pe seara, la Teatrul de Comedie poti merge la "Soare pentru doi", o piesa de Pierre Sauvil. Nu uita nici de proiectiile de la cel mai "proaspat" cinematograf, Noul Cinematograf al Regizorului Român, sau de concertul "First Beat-Next Vibe" din El Grande Comandante.

Miercurea asta esti ocupata...

Cu filme, teatru, concerte, dar si petreceri. Sa nu ai impresia ca am innebunit, dar chiar acesta este adevarul. Cand am facut documentarea pentru acest material, am descoperit ca miercurea asta avem de toate pentru toti.

Distractia de marti

A trecut weekend-ul, dar nu trebuie sa te intristezi. Chiar si in timpul saptamanii te poti relaxa in voie, fie ca vrei sa mergi la film, la teatru, la un concert sau la o petrecere.

Cel mai ocupat weekend

Iata ca a venit si weekend-ul. Daca nu pleci la mare sau la munte, pentru ca vremea iti permite, te sfatuiesc sa dai o raita pe la evenimentele care se intampla in capitala noastra draga.

Ce faci vineri?

Weekend-ul e aproape, se simte in aer... Pentru a intra in atmosfera unei zile de vineri, petrece in Club Fabrica sau relaxeaza-te la un spectacol de teatru sau o expozitie.

O zi de joi antrenanta...

Asa iti doresc sa te pregatesti pentru weekend. Si, daca vrei sa se intample asa, este cazul sa vezi care sunt propunerile de petrecere a timpului liber pentru ziua de joi, 14 mai.