Program de joi

Pentru joi, 21 mai, ai evenimente pe care nu le poti rata. Pana la ora 19.00, poti vizita expozitia de fotografie "Dobrogea. Inceputul lumii" de Razvan Voiculescu, aflata in ultima zi de expunere. Pe seara, la Teatrul de Comedie poti merge la "Soare pentru doi", o piesa de Pierre Sauvil. Nu uita nici de proiectiile de la cel mai "proaspat" cinematograf, Noul Cinematograf al Regizorului Român, sau de concertul "First Beat-Next Vibe" din El Grande Comandante.
Pentru joi, 21 mai, ai evenimente pe care nu le poti rata. Pana la ora 19.00, poti vizita expozitia de fotografie "Dobrogea. Inceputul lumii" de Razvan Voiculescu, aflata in ultima zi de expunere.

Pe seara, la Teatrul de Comedie poti merge la "Soare pentru doi", o piesa de Pierre Sauvil. Nu uita nici de proiectiile de la cel mai "proaspat" cinematograf, Noul Cinematograf al Regizorului Roman, sau de concertul "First Beat-Next Vibe" din El Grande Comandante.

"Soare pentru doi", de Pierre Sauvil


Dupa o zi insorita, rezerva-ti un strop de soare si pentru seara. La Teatrul de Comedie, se joaca incepand cu ora 19.30 "Soare pentru doi", de Pierre Sauvil.

Distributia:

El - Vladimir Gaitan
Ea - Gloria Gaitan

"Soare pentru doi"
Joi, 21 mai, ora 19.30
Regia si ilustratia muzicala: Alice Barb
Teatrul de Comedie

Proiectii la Noul Cinematograf al Regizorului Roman


La Noul Cinematograf al Regizorului Roman ruleaza joi seara, incepand cu ora 19.00, "Boogie" de Radu Muntean. Proiectia va fi precedata de o intalnire cu regizorul.

"Boogie" - de Radu Muntean,
2008, 102 minute
Quinzaine des Réalisateurs Cannes 2008
Ora: 19:00

Tot joi seara, ai avanpremiera "Tacerea Lornei", de Jean-Pierre si Luc Dardenne.

Avanpremiera "Tacerea Lornei" / Le silence de Lorna,
De Jean-Pierre si Luc Dardenne,
Belgia 2008, 105 minute
Cel mai bun scenariu Cannes 2008
Ora: 21.15

Concert "First Beat-Next Vibe"


Joi, 21 mai, El Grande Comandante iti aduce un concert extraordinar de vibrafon. "First beat, next vibe" reprezinta o simbioza intre ritmul tobelor si rafinamentul unui instrument armonic – vibrafonul.

Bilet: 20 lei
Rezervari: 0728.556.043

Expozitie de fotografie - "Dobrogea. Inceputul lumii"


Nu rata ultima zi a expozitiei "Dobrogea. Inceputul lumii" de fotograful Razvan Voiculescu.  Razvan Voiculescu a studiat la Institutul de Arte Plastice din Copenhaga si este autorul a numeroase albume de fotografie si scurtmetraje multimedia, publicate de edituri prestigioase.

Institutul Cultural Roman
14 Mai 2009 11:00 - 21 Mai 2009 19:00
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod