Cum te distrezi intr-o zi de marti

Muzica, teatru, lansare de carte sau petreceri. Acestea sunt optiunile pe care le ai. Te intereseaza?
Muzica, teatru, lansare de carte sau petreceri. Acestea sunt optiunile pe care le ai. Te intereseaza?

Tony Tomas sau asa cum il stim cu toii, Tony Poptomas, isi lanseaza primul album, in Romania, marti, 26 martie, incepand cu ora 20.00.

Materialul discografic, intitulat "Secrete publice", le daruieste fanilor artistului cateva zeci de minute de muzica pop-rock, cu un sound inedit. Alaturi de artist, pe scena de la Hard Rock Cafe - acolo unde o sa aiba loc lansarea, vor urca Vladimit Sateanu (bas), Silviu Dimitriu (clape), Marius Pop (chitara) si Florin Ionescu (tobe).

Daca vrei sa participi la o lansare de carte poti merge la Institutul Cultural Roman, unde va avea loc lansarea volumului "Cel ce se pedepseste singur".
In volum sunt cuprinse numeroase texte inedite scrise de Stefan Bertalan, Florin Mitroi si IOn Grigorescu, fragmente de jurnal, facsimile, dar si o ampla cronologie ilustrata a principalelor evenimente culturale, economice, sociale si politice din perioada 1980-1990, alcatuita de Carola Chisiu. Asadar, esti invitata marti, 26 martie, incepand cu ora 18.00, la Institutul Cultural Roman.

Tot la capitolul lansari de carte, 1801.ro iti mai propune:

Arta-n doi
Ultima Gara

Muzica de calitate, lansari de carte..., de ce nu incerci si o piesa de teatru.
Sunt convinsa ca micutul tau va fi incantat sa-l vada pe "Tom Degetel", la Teatrul Tandarica.

Un baietel tocmai cat degetul tau mare este daruit de un vrajitor unei familii sarmane de tarani care isi doreau foarte tare un copil mic. Dupa o sumedenie de pozne si incurcaturi, Tom, ajuns la curtea regelui Arthur, castiga admiratia bunului si generosului suveran. Asadar, ne vedem marti, 26 mai, incepand cu ora 10.00, la Teatrul Tandarica.

Alte piese de teatru...

Egoistul
Un duel

Daca vrei sa te rupi definitiv din monotonia zilei de marti, poti alege sa participi la o petrecere.
Iata unde te trimite 1801.ro.


Farmer's Boulevard
DUB VIBES in B52
Karaoke Party @ Excomandant
25 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod