Un weekend dedicat copiilor

Chiar daca te-ai obisnuit ca la aceasta rubrica sa gasesti informatii si ponturi despre cum sa-ti petreci timpul liber, astazi vei fi dezamagita.
Chiar daca te-ai obisnuit ca la aceasta rubrica sa gasesti informatii si ponturi despre cum sa-ti petreci timpul liber, astazi vei fi dezamagita. Pentru ca perioada care vine este dedicata celor mici, asta se va intampla si cu articolul de astazi. Toti organizatorii s-au intrecut in organizarea evenimentelor pentru copii iar, in cele ce urmeaza, vei avea ocazia sa vezi care sunt acestea.

Sambata, 30 mai, va avea loc la Carturesti cea de-a treia editie a Targului cu Talc. Evenimentul se va desfasura intre orele 12.00 si 21.00 la sub_Carturesti, si pentru a aduce un plus de socializare si networking va fi urmat de un after-party in Club Control.
Aici vor fi asteptati toti vizitatorii targului din timpul zilei (pe baza biletului) alaturi de partenerii Targului cu Talc, expozantii si prietenii acestora.

"Editia 3 a Targului cu Talc este dedicata nonconformismului si, pentru ca se intampla cu putin inainte de 1 iunie, preia cat se poate de mult din jovialitatea si spiritul ludic specific acestei zile.", a declarat Mihai Lungeanu, Managing Partner Pygmalion Advertising, sustinatorul creativ al evenimentului.

Toti vizitatorii vor primi in schimbul biletului handmade shopping bags si "cadouri de revista": reviste cu stil, brose handmade, vouchere de reduceri pentru produse ce se vand la targ, ceai rece si prajiturele si un cadou surpriza din partea AVON Romania.

La Targ cu Talc 3 vor fi prezenti: Lala Style, Alice Lopez, Arabela Covaciu, Burp, Eugenia Enciu, Cristina Zegrea, Radha, Nadire Omer, Clipcraft, Sucita handmade goodies, si altii la fel de valorosi.
Lista completa a artistilor precum si alte detalii se gasesc pe www.targcutalc.ro.

Si cei de la Funland le pregatesc o sumedenie de surprize copiilor. Cei mici, alaturi de parintii lor, sunt asteptati in zilele de 30 mai - 1 iunie incepand cu orele 10:00 la cea mai tare petrecere de Ziua Copilului.

Pe parcursul intregului week-end micutii vor avea parte de multe surprize, spectacole de teatru de papusi, face painting, personaje de animatie, concursuri distractive cu multe premii, baloane, confetti, fantana de ciocolata, cadouri.

Indragite personaje animate ii vor astepta la Funland cu baloane si confeti, iar trupa de teatru Adetino va da viata personajelor de poveste.
Folosind face painting-ul, artistii talentati vor indeplini dorintele copiilor, transformandu-i in personajul dorit, iar un clown dibaci va face magie cu baloane, transformandu-le pe loc in ceea ce-si doresc cei mici. Potentialul creativ al copiilor este o bogatie ce trebuie descoperita si incurajata, astfel parintii pot picta impreuna cu micii artisti, iar cele mai reusite picturi vor fi premiate. Pentru ca Funland incurajeaza spiritul de competitie al celor mici, cei mai fortosi dintre prichindei isi pot masura puterile la un concurs de Sumo, primii 10 clasati bucurandu-se de glorie si cadouri.
Totul se va desfasura la Funland Unirea Shopping Center, etajul 4.
29 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod