Ne vedem joi la un concert?

E joi si deja ne gandim la distractia din weekendul prelungit... Pentru a ne face incalzirea, hai sa mergem la un concert, la o lansare de album si la o petrecere. Ce zici? Iata recomandarile mele pentru joi, 4 iunie:
E joi si deja ne gandim la distractia din weekendul prelungit... Pentru a ne face incalzirea, hai sa mergem la un concert, la o lansare de album si la o petrecere. Ce zici? Iata recomandarile mele pentru joi, 4 iunie:

"Confesiuni despre viata si arta", cu Radu Beligan

Locatie: Sala Palatului
Ora: 19.00

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata (900 exemplare) a manuscrisului "Note de Insomniac" a fost lansat la finele anului trecut, in cadrul Festivalul Artelor Bucuresti, in prezenta unui public masiv, entuziast si plin de admiratie, ce a beneficiat de un spectacol inedit intitulat "Confesiuni Despre Arta si Viata".

Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan se vor intampla la Sala Mica a Palatului (Sala Auditorium).

Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului "Note de insomniac" (tiparit in 900 exemplare), insotit de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri.
Biletele costa 80 lei si se gasesc la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, sau online, prin vreaubilet.ro, blt.ro, bilete.ro.


Site-ul 1801.ro iti recomanda concertul Al and the Black Cats

Locatie
: Club Control
Ora: 21.00
Afla mai multe accesand http://www.myspace.com/alandtheblackcatsusa

Lansarea de album Being Green


Locatie
: Green Hours
Ora: 20.00
Ruxandra Zamfir- voce
Mircea Tiberian - pian
Sorin Romanescu - ghitara

Si Silent Strike isi lanseaza albumul "Alb"

Locatie
: Fabrica
Ora: 21.00
Line up: Rufi, Dj Vasile, Dj Gojira, Unlocka
Invitati: Ursu, Norbi, String Quartet, Maria Radu, Brazda lui Novac & Artan, CTC, Dj Undoo
Intrarea: 10 lei

Petecerea Fashion & Passion Night, recomandata de 1801.ro


Locatie: Club Bellagio
Prezentare de Moda + Flamingo Boys

Incitant, pasional, impresionant – show Flamingo Boys si prezentare de costume de baie si lenjerie intima– joia aceasta in Club Bellagio! Ai fantezii?!?... Acum acestea devin reale pe scena din Bellagio! Trupuri fierbinti, vise erotice si suprema salbaticie a baietilor te vor face sa transpiri de dorinta.


Ia-ti gasca de prietene si vino sa treci intr-o lume guvernata de erotism si fantastic, o lume in care TU esti zeita iar ei... danseaza pentru tine. Te vor cuprinde, te vor inalta si te vor ridica pana la cele mai inalte simtiri, te vor invalui in mister si vor scoate la iveala fiara neinblanzita din tine.

In plus, vei vedea ce tendinte au aparut in materie de lenjerie intima si costume de baie. Va veti delecta cu prezenta modelelor cu rezonanta in lumea modei – cu participarea extraordinara a Miss Bikini, Miss Plaja si Miss Turism.
Rezervari & Info: 0722 323 324
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod