Ce faci vineri?

Iata ca se apropie Ziua Copilului si nu puteam sa incep altfel, lista prepunerilor de distractie pentru vineri, decat cu ceva pentru micutul tau. Teatrul Ion Creanga vine in intampinarea ta cu piesa intitulata "Rotocol", un spectacol-joc despre forma rotunda.
Iata ca se apropie Ziua Copilului si nu puteam sa incep altfel, lista prepunerilor de distractie pentru vineri, decat cu ceva pentru micutul tau. Teatrul Ion Creanga vine in intampinarea ta cu piesa intitulata "Rotocol", un spectacol-joc despre forma rotunda. Copiii vor descoperi diferitele imagini ale formei rotunde in lumea inconjuratoare: cercul, mingea jucausa, soarele, dovleacul somnoros care vrea sa creasca mare, portocala care se ascunde, nimeni nu stie unde, si multe alte surprize... rotunde.
Alaturi de copii se va afla si Carmen Anghelescu, consultant-psiholog, seful departamentului Educatie Timpurie.

Piesa se joaca incepand cu ora 18.00.

Tot la capitolul piese de teatru, site-ul 1801.ro iti recomanda:

Farsa Jupanului Pathelin
FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA


Trecand de la una la alta, dar cu o legatura oarecare, iti propun in continuare, la Muzeul Taranului Roman, "Targul pentru o viata sanatoasa". Evenimentul se desfasoara intre 29 si 31 mai, te ajuta sa descoperi oferte de servicii si produse BIO, sa te delectezi cu miresme si culori ale naturii pregatite pentru tine, sa pleci cu ele acasa, sa te convingi ca trebuie sa faci sport, sa gasesti carti interesante, sa asculti vocea pamantului si vuietul padurii, sa mirosi parfumul binefacerii si zambetul pur al oamenilor care cinstesc prin munca lor natura.

Pretul biletului este de 6 lei, iar un leu din aceasta suma va fi donat catre "Mai mult verde".

Daca alegi sa mergi la o petrecere, pentru ca tot incepe weekend-ul, te invit la Kristal Glam Club, unde se desfasoara LIVE BOUZOUKIA!.
Bouzoukia este denumirea folk-ului grecesc, un plural de fapt, care vine de la instrumentul bouzouki, instrument de baza a acestor cantari.

Evenimentul se desfasoara pe parcursul a doua seri, vineri - 29 mai si sambata - 30 mai, iar pretul biletului pentru amandoua este de 50 Ron. Il poti achizitiona e pe www.bilet.ro si punctele de vazare BILET.RO sau de pe www.ticketpoint.ro si reteaua DIVERTA.

Alte petreceri:

TLS PARTY
Girls Night Out

Tot pentru ziua de vineri, Biblioteca Metropolitana iti pregateste o dubla lansare.
Este vorba despre doua lucrari ale Amitei Bhose, scriitoarea si traducatoarea lui Eminescu in bengali, care a trait 30 de ani in Romania. Cartile se numesc "Radha si Krisna" si "Maree indiana".

In acelasi sfarsit de saptamana va avea loc lansarea Guess Who - "Probe Audio". Invitati: Grasul XXl, Spike, Maximilian, Griffo. Evenimentul va avea loc la Hala de Muzica, incepand cu ora 22.00, iar pretul de intrare este 20 lei.
28 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod