Miercurea asta esti ocupata...

Cu filme, teatru, concerte, dar si petreceri. Sa nu ai impresia ca am innebunit, dar chiar acesta este adevarul. Cand am facut documentarea pentru acest material, am descoperit ca miercurea asta avem de toate pentru toti.

Cu filme, teatru, concerte, dar si petreceri. Sa nu ai impresia ca am innebunit, dar chiar acesta este adevarul. Cand am facut documentarea pentru acest material, am descoperit ca miercurea asta avem de toate pentru toti.

Daca incepem cu film, iti pot recomanda "Sapte suflete", cu Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, in distributie. Ben Thomas este un agent al Fiscului care traieste drama de a fi provocat un accident in care sapte persoane si-au pierdut viata, inclusiv sotia lui.

Pentru a se impaca cu sine insusi, Ben vrea sa ajute sapte straini, schimbandu-le viata in bine. Planurile sale sunt date peste cap atunci cand se indragosteste de Emily, care sufera de o boala grava.

Pelicula poate fi urmarita la Starplex, pe 20 mai, incepand cu ora 19.20.

Schimband putin directia, acum o sa-ti vorbesc despre teatru. "Regina mama" iti ofera un dialog captivant si alert despre iubire, egoism, moralitate - alaturi, dar si impotriva - o mama si fiul ei. Piesa lui Manlio Santanelli ne ofera sansa de a petrece o seara la curtea unei regine a scenei romanesti: Olga Tudorache.

Piesa se joaca la Tearul National I.
L. Caragiale, miercuri, incepand cu ora 19.00.


Tot la teatru ajungi si daca alegi:

'Aida - Spectacol omagial Zenaida Pally'
Mica Sirena

Este obligatoriu sa nu ratezi concertele care se tin in oras, miercuri. Bunaoara, poti merge la Edward Ka-Spel, The Silverman (Legendary Pink Dots) sau la Butterflies in My Stomach - live@ Clubul Taranului, ambele recomandate de 1801.ro.

Daca esti dornica sa vezi o expozitie poti sa mergi in Fire, unde isi expune lucrarile Lars Bahren. Subiectele sunt mari muzicieni surprinsi in recitaluri la festivalurile Graspop Metal Meeting 2008 (Belgia) si Wacken Open Air 2008 (Germania).


Lasa la o parte oboseala de la birou si stresul cotidian si alege una dintre petrecerile care se desfasoara in Bucuresti, miercuri. Iata ce-ti recomanda 1801.ro:

Marea Imbratisare
Showtime la Plach
Rockoteca @ Goblin

Sper sa te distrezi!

19 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod