Distractia de marti

A trecut weekend-ul, dar nu trebuie sa te intristezi. Chiar si in timpul saptamanii te poti relaxa in voie, fie ca vrei sa mergi la film, la teatru, la un concert sau la o petrecere.
A trecut weekend-ul, dar nu trebuie sa te intristezi. Chiar si in timpul saptamanii te poti relaxa in voie, fie ca vrei sa mergi la film, la teatru, la un concert sau la o petrecere.

La capitolul film, iti recomand pelicula "Orfelinatul", un thriller mexican, realizat in 2007. Laura are parte de cea mai fericita zi din viata ei cand reuseste sa cumpere si sa redeschida orfelinatul in care a crescut. Descopera ca locul are un efect pozitiv asupra fiului ei: imaginatia lui este tot mai dezvoltata.
Dar curand femeia isi da seama ca jocurile pe care le joaca cu prietenul lui invizibil sunt dovada unei prezente malefice. Cand intamplarile din orfelinat ameninta siguranta familiei, Laura cheama o echipa de parapsihologi pentru a descoperi sursa acestora.

Pelicula poate fi vizionata la Sala Elvira Popescu, marti - 19 mai, incepand cu ora 18.00.

Daca te gandeai sa alegi o piesa de teatru, te sfatuiesc sa nu ratezi "Iubiri interzise", cu Monica Florescu/Kana Hashimoto, Teodora Mares, Marius Bodochi si Carmen Ungureanu, Marius Manole, Brandusa Mircea, in distributie.
"Hanjo" si "Seijo" investigheaza o lume exotica, un univers uman special, bantuit de angoase, framantari, sperante desarte si patimi interzise, sentimente pe care omul nu reuseste sa le domine.

Piesa se joaca la Teatrul National I. L. Caragiale, marti - 19 mai, incepand cu ora 19.00.

Pret bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei (redus)

Nu ai chef sa te uiti la film sau sa privesti o piesa de teatru, atunci incearca sa mergi la un concert. 1801.ro iti recomanda "Karma", eveniment care are loc in 100 Crossroads, marti - 19 mai, incepand cu ora 20.30.
Intrarea costa 10 Ron
.

Tot la concert ajungi si daca alegi Stagiunea de marti seara la Filarmonica George Enescu.

Petrecerile sunt tot timpul bine venite. Asa s-au gandit si cei de la Club B52, care au organizat pentru seara de marti, evenimentul intitulat "Dub Vibes". Toate distractia incepe de la ora 22.00. Tot petrecere se intampla si daca vorbim despre Karaoke Party @ Excomandant.
18 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod