Concept: prajitor de paine portabil

Prajitorul de paine portabil se afla deocamdata doar in stadiul de concept, dar merita amintit fie si numai pentru designul sau atragator.
Prajitorul de paine portabil se afla deocamdata doar in stadiul de concept, dar merita amintit fie si numai pentru designul sau atragator.

Conceptul ii apartine designerului coreean Been Kim. Principiul de functionare al acestui prajitor de paine portabil este foarte simplu: aparatul se tine deasupra feliei de paine, ca si cum ar fi un cutit cu care te pregatesti sa ungi felia de paine cu unt, iar un senzor incepe sa "prajeasca" painea. In timp ce painea se prajeste, pe una dintre laturi apar niste fluturasi care indica nivelul de prajire.
Prajitorul de paine portabil nu are vreun cablu, ceea ce inseamna ca incarcarea bateriei se face asezandu-l intr-un suport.

Prajitorul s-ar putea dovedi util atunci cand te grabesti dimineata si nu mai apuci sa mananci nici macar o felie de paine prajita, felie pe care ti-o poti praji fara prea multa bataie de cap in drum spre serviciu sau scoala. Totusi, cu atatea covrigarii si standuri in care se vand produse de patiserie in drum, risti sa atragi privirile tuturor atunci cand iti vei praji o felie de paine "in mers".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 4 Dec 2010, 18:58
    un ajutor va rog

    buna ziua . strada independentei nr 24 orasul busteni judetul ph . Golea Stefan mihai este tatal meu , iar eu ma numesc Golea Stefan Florin . daca vreti si daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile ca toti oamenii. dumnezeu sa va ajute , multa sanatate si va multumim ma numesc florin mihai am 15 ani si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de iarna craciunu mos-nicolae si revelionu, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior are 2 tije in picior, si doua operatii la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.ganditi-va ca suntem 3 frati si nu avem absolut nimic de sarbatori. Am vrea si noi ca orice copil un pom de craciun. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc. va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati0731806200 va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod