Cum ne distram intr-o zi de marti?

Pai, mergem la un festival de jazz, la un concert si la o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 3 noiembrie:

Zilele filmului german, petreceri, teatru si concerte

Acestea sunt propunerile pe care ti le face Eva.ro pentru ziua de luni. La aniversarea a 20 de ani de la Caderea Zidului din Berlin, in cadrul Zilelor Culturii Germane, Goethe-Institut Bucuresti va invita la Zilele Filmului German, intre 2 si 5 noiembrie, la Cinema Studio.

Program de weekend

Exista multe evenimente in acest weekend: petreceri de Halloween, incepe Festivalul National de Teatru, sunt Zilele Culturii Germane etc. Iata recomandarile Eva.ro pentru weekendul 31 octombrie - 1 noiembrie:

Ne pregatim de weekend

Mergem la un concert, o piesa de teatru, o lansare de album si poate un film. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 30 octombrie:

Distractia de joi

Inca putin si ne asteapta weekendul. Mergem la concertul Armophis? E la Arenele Romane. Daca nu, poate la o comedie amara la Teatrul Mic. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 29 octombrie:

Distractia de la mijlocul saptamanii

Iti propun un spectacol la Clubul Taranului, o tura pe la festivalul Studentiada si o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 28 octombrie:

Distractia de marti

Iti propun sa mergem la concertul Natalie Cole, la o piesa de teatru si, daca mai ai timp, ne distram si la un party. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 27 octombrie:

Program de inceput de saptamana

Inca o saptamana, alta distractie. Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 26 octombrie:

Programul tau de weekend

Programul tau de weekend incepe cu o serie de filme digitale, este continuat apoi cu un spectacol de dans la Centrul National al Dansului si un spectacol de teatru la Constantin Tanase.

Distractie de vineri

Jaba canta vineri, 23 octombrie in Turabo Society Club. Intrarea este libera.

Mijloc de saptamana relaxant

In aceasta miercuri te relaxezi cu un spectacol de teatru, un recital de jazz si unul de muzica veche.

Relaxare intr-o zi de luni

Incalzeste-te cu muzica buna. In Cafepedia ai un recital de jazz Valentin Humita, iar la Sala Dales poti participa la Festivalul de Muzica Veche Bucuresti - editia a IV-a.

Concerte, filme si petreceri de weekend

Asa s-ar traduce propunerile de distractie pe care ti le face Eva.ro, pentru acest weekend.

Spitalul de Urgenta te provoaca la vals

Acestea sunt doua dintre propunerile de recreere pe care ti le face Eva.ro pentru ziua de vineri.

Joi poti sa-ti cumperi casa...

...daca mergi la Condominium Expo 2009. Daca ai insa mentalitate de chirias sau daca ai mostenit-o pe... matusa Tamara, te mai poti delecta cu o piesa de teatru sau poti merge la concertul Puya.

Distractia de la mijloc de saptamana

Ti-am pregatit un concert, o piesa de teatru si o conferinta gratuita, care te invata cum sa traiesti. Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 14 octombrie:

Marti mergem la concertul Vaya con Dios

Desi e marti, nu exista 3 ceasuri rele, pentru ca distractia este in toi. Avem concertul Vaya con Dios, o piesa de teatru si la un party. Iata recomandarile Eva.ro, pentru marti, 13 octombrie:

Incepem saptamana in forta

O noua saptamana, alta distractie. Avem parte de concerte, spectacole si voie buna. Iata recomandarile mele pentru luni, 12 octombrie:

Un weekend de octombrie plin de distractie

Sa ne bucuram de vremea buna, de prieteni si sa iesim la soare! Poate fi ultimul weekend din acest an in care avem parte de aceste grade "varatice". Iata recomandarile mele pentru 10-11 octombrie:

Teatru si dans, la sfarsit de saptamana

Asociatia ArtLink organizeaza Explore Dance, un festival de dand cum n-ai mai vazut, asa ca... e timpul sa vezi. Incepe vineri. La Teatrul Masca, tot vineri, ai piesa "Oglinda", dupa Valeri Briusov, in regia lui Mihai Malaimare.