Joi poti sa-ti cumperi casa...

...daca mergi la Condominium Expo 2009. Daca ai insa mentalitate de chirias sau daca ai mostenit-o pe... matusa Tamara, te mai poti delecta cu o piesa de teatru sau poti merge la concertul Puya.
...daca mergi la Condominium Expo 2009. Daca ai insa mentalitate de chirias sau daca ai mostenit-o pe... matusa Tamara, te mai poti delecta cu o piesa de teatru sau poti merge la concertul Puya.

Asa cum iti spuneam pe 15 octombrie are loc la Sala Palatului, Targul International de Apartamente Condominium. In cautarea solutiilor de iesire din acesta zona de incertitudine a pietei, marcata de efectele crizei financiare, atat dezvoltatorii, cat si institutiile financiare isi modeleaza ofertele dupa regulile programului "Prima Casa", o gura de aer pentru ofertele imobiliare destinate clasei medii.
Poti afla mai multe daca mergi acolo, oricum intrarea nu te costa nimic.

Evenimentul se desfasoara intre 15-18 octombrie 2009 si va fi deschis de joi pana sambata, intre orele 10-19, si duminica, intre orele 10-16.

In plus, Opera Nationala din Bucuresti, iti pregateste o piesa de mare impact. Primul eveniment aniversar al stagiunii 2009-2010 va fi oferit publicului de compania de balet a ONB, prin reprezentarea spectacolului "Frumoasa din padurea adormita", pe muzica de P. I. Ceaikovski, programat joi, 15 octombrie, la ora 18.30.
Coregrafia spectacolului este semnata de Alexa Mezincescu, Marius Petipa, iar scenografia de Adriana Urmuzescu. Spectacolul este dedicat balerinei Anne Marie Vretos, care a debutat ca prima balerina pe scena bucuresteana chiar cu rolul Aurora din acest titlu de poveste, in coregrafia regretatului maestru Vasile Marcu.

Asadar, esti asteptata la Opera Nationala din Bucuresti, incepand cu ora 18.30.

In continuare, site-ul 1801.ro te trimite in lumea muzicii. In primul rand poti sa-l aplauzi pe Puya care pleca in turneul "CHANGE TOUR 2009".
Odata cu lansarea noului single "Change", Puya pleaca in cel de-al doilea turneu national de cluburi. Pe parcursul a doua luni, "CHANGE TOUR 2009" se va opri in cluburi din 23 de orase ale tarii, Puya incercand sa convinga publicul prezent la evenimente sa nu mai acorde atentie vedetelor de carton atat de mediatizate in ultima vreme.

"Daca publicul nu s-ar mai uita televiziunile nu ar mai acorda atata atentie non-valorilor. Din pacate, in 2009 se pare ca nu mai exista spatiu de mediatizare si pentru oameni cu adevarat valorosi", declara artistul.

Pe 15 octombrie, artistul va fi in Club Jou-Jou, in Filiasi.

Al doilea eveniment, din aceeasi categorie, este "Addicted to party".
Clubul Goblin te asteapta pe ritmuri de reggae si dancehall, electro si drum'n'bass, hip-hop, funk si disco la breakbeat si dubstep. Petrecerea incepe la ora 18.30 si tine pana in zorii zilei, iar pretul biletului este de 10 lei cu un shot inclus.
14 Octombrie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Michaela_ela pe 26 Nov 2014, 13:49
    complexele imobiliare

    Salutare, iti recomand sa mergi la fata locului sa vezi cand vine vorba de complexe. Unele sunt mai ok si altele sunt din materiale mai slabute ca si calitate. Eu am fost la o vizionare in cosmopolis si arata super bine, am fost in vara, era lume stransa la piscina, copii se jucau in parc, arata totul ca un mini-orasel ) Noi a trebuit sa mai amanam mutarea din cauza unor probleme de serviciu, dar mie mi-a ramas mintea acolo. Cred ca cu asta ar trebui sa incepi: mergi sa vezi, e mai bine decat sa stai pe site-uri sau forumuri.

    0
    0

  • Cristina pe 25 Nov 2014, 12:51
    Sunt in cautare de apartament

    Buna, ce alte targuri de imobiliare mai vin lunile astea? sunt in cautarea unui apartament de 2 camere tip studio in care sa ma mut, sper eu, pana la inceputul lui februarie. Ma intereseaza mai ales complexele rezidentiale, pentru ca de obicei sunt bine puse la punct la capitolul facilitati. Am mai citit si pe forumuri si pe alte grupuri, am auzit de complexul Cosmopolis ca e ft fain mai ales datorita lacurilor din preajma si nu pot sa zic ca m-ar deranja sa am si eu vedere catre lac. Cum arata camerele acolo, ma poate ajuta cineva cu un raspuns si in privinta asta? Multumesc anticipat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod