Distractia de la mijlocul saptamanii

Iti propun un spectacol la Clubul Taranului, o tura pe la festivalul Studentiada si o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 28 octombrie:
Iti propun un spectacol la Clubul Taranului, o tura pe la festivalul Studentiada si o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 28 octombrie:


Spectacolul "Seara irlandeza"


Locatie: Clubul Taranului
Ora: 21:00

Programul serii va debuta incepand cu o lansare de carte: Tara de mlastina si alte poeme - o selectie a celor mai cunoscute poeme ale poetului irlandez Seamus Heaney, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura, in 1995. Cartea (traducere de Dan Sociu, cu ilustratii de Tudor Jebeleanu) a aparut recent, intr-o editie de lux, in cadrul colectiei "Biblioteca Polirom".

Sesiunea de toamna al  Serilor Irlandeze continua( cu o editie speciala care doreste sa vina in intampinarea serbarii Halloween-ului.
Formatia Shannon si dansatorii Irish Way va asteapta intr-un decor special si va indeamna sa va costumati potrivit evenimentului.

Intrarea va costa 20 lei, iar elevii si studentii beneficiaza de un pret special de 15 lei.


Festivalul Studentiada 2009


Locatie: Bucuresti
Ora: 9:00-20:00

Studentiada, ajunsa deja la editia numarul 4, consta in petreceri, concerte, concursuri, seminarii si workshopuri. Centrele universitare in care se vor desfasura evenimente din cadrul Studentiadei sunt: Iasi, Craiova, Petrosani, Timisoara, Bacau, Constanta, Arad, Galati, Targu-Jiu, Resita.

Studentiada ofera studentilor oportunitati de interconectare, oportunitati de informare, acces gratuit la teatre, muzee, opera, cinema, activitati pentru dezoltare personala si pe teme culturale, concursuri sportive, activitati distractive.

Cea mai importanta zi de Studentiada se pare ca va fi sambata, cand in Bucuresti va avea loc Festival pe Splai, iar Splaiul Unirii va fii inchis intre 10.00 si 18.00 pentru a face loc evenimentelor organizate de studenti.

Miercuri, 28 octombrie 2009 – Educatie
  • Distribuire bilete MOFT - Locatie: La sediul UNSR , camin P13-14 mezanin - Orele: 10:00 – 19:00
  • Poza UNSR Decupata - Locatie: Pe pod in fata la Club Maxx - Orele: 10:00 – 18:00
  • Colectare hartie - Locatie: P13 –P14 Mezanin - Orele: 10:00 – 19:00
  • Targul de Hobby-uri Studentesti - Locatie: Politehnica –Rectorat - Orele: 10:00 -18:00
  • Concurs table – Etapa II - Locatie: Sala de lectura a caminului P15 - Orele: 16.00-20.00
  • Cupa Studentiadei - Fotbal - Locatie: Politehnica Bucuresti ( Sport Arena ) -Orele: 16:00- 18:00
  •                            -Volei - Locatie: Politehnica Bucuresti ( Sala de Sport Politehnica ) - Orele: 12:00- 17:00


Piesa de teatru "Simfonia Fantastica"


Locatie: Opera Nationala din Bucuresti
Ora: 18:30

Distributie: EL: Razvan Mazilu, Iubita: Bianca Fota, Un cuplu: Alina Oprescu, Ionut, Arteni, Domnul in gri: Razvan Marinescu, Maestra de balet: Petruta Almosnino, Coordonatori: Cristina Marinescu, George Mocanu, Dirijor - Tiberiu Soare

Eveniment recomandat de 1801.ro.
27 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod