Film, muzica si multa veselie

Acestea sunt recomandarile pe care Eva.ro ti le face pentru ziua de joi.
Acestea sunt recomandarile pe care Eva.ro ti le face pentru ziua de joi. Daca este sa incepem cu filmul, iti spun ca la Cinema Muzeul taranului Roman ruleaza pelicula "Amintiri din Epoca de Aur 1". Romania, anii 80: la primaria din sat suna telefonul: un politruc de la centru porneste sa inspecteze traseul vizitei de lucru care urmeaza sa aiba loc in ziua urmatoare si insista ca ordinele sa-i fie respectate intocmai.

in Casa Scanteii e fierbere mare: in toate fotografiile oficiale, tovarasul Ceausescu isi scoate palaria in fata domnului Jiscard D'Estaing iar acest lucru este ideologic in-ac-cep-ta-bil.

Curentul electric nu ajunge la Adincatele dar activistul sosit de la Bucuresti insista ca e o datorie de Partid sa-l aduca la scoala si pe ultimul cioban din varful muntelui caci invatatura te fereste de pericole de care nici n-ai aflat.

Cu doua saptamani inainte de Craciun, plutonierul de militie Sandu primeste de la cumnatul sau un porc viu si se intreaba cum sa-l taie in toiul noptii fara sa prinda de veste colocatarii din bloc iar fiul lui, Danut vine cu o propunere: ce-ar fi daca l-ar gaza?

La usa Crinei suna Bughi si cere o sticla goala: e tanar, aratos, da video la bairamuri si, de la filmele cu Bonnie si Clyde, Crina incepe sa viseze.

Nevasta lui Grigore tine post, iar el, sofer la Avicola, trage de fiecare data la hanul lui Ildiko fara sa-i treaca prin gand ce avere poarta cu el.
Amintiri din Epoca de Aur 1. Sursa: Cinemagia.ro

Pelicula incepe la ora 18.30.

Putin mai tarziu, la ora 20.00, esti asteptata in club Fabrica unde are loc concertul celor de la Implant pentru refuz. Evenimentul reprezinta lansarea unui multasteptat material discografic -OTHEROOT- si a unui nou videoclip: “Nemesis”. in deschidere, vor concerta trupele bucurestene Blister Blue si D’Aia.

Biletele se achizitioneaza la intrarea in club si costa 20 Ron.

Si ca sa nu termini ziua fara sa razi copios, 1801.ro iti recomanda sa mergi in ONX Club, incepand cu ora 21.00. Aici va avea loc Party Stand-up Comedy & KARAOKE, invitat special Tiberiu Popovici de la Trupa Cealalta de la Cafe DeKO. Daca alegi sa mergi insotita vei primi o supradoza de shoturi din partea casei.
4 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod