Distractia de marti

Iti propun sa mergem la concertul Natalie Cole, la o piesa de teatru si, daca mai ai timp, ne distram si la un party. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 27 octombrie:
Iti propun sa mergem la concertul Natalie Cole, la o piesa de teatru si, daca mai ai timp, ne distram si la un party. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 27 octombrie:


Concert Natalie Cole


Locatie: Sala Palatului
Ora: 20:30

Castigatoare a 9 premii Grammy pentru activitatea sa muzicala, Natalie Cole concerteaza in premiera in Romania. Celebra interpreta aduce un farmec inegalabil unor mari piese clasice, de la neuitata "Unforgettable" pana la "Miss You Like Crazy" sau "Coffee Time".  
 
Biletele, cu preturi cuprinse intre 500 (categoria VIP) si 100 lei, pot fi cumparate de pe eventim.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti, din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara.


Piesa de teatru "O poveste foarte simpla"


Locatie: TNB - sala Atelier
Ora: 19:30

Regia artistica: Andro Enukidze
Cu: Gina Patrascu, Dana Bucataru, Andreea Motcu, Mihai Dontu, Bogdan Muncaciu, Gheorghe Frunza, Irina Mititelu, Cristina Ciofu, Volin Costin, Sorin Ciofu, Cezar Amitroaei
Pret bilete: 30 lei, 16 lei (redus)


Party "Seara de astrologie"


Locatie: Serendipity
Ora: 19:00

De doua ori pe luna autorii blogului Astromagia (www.astromagia.ro), se intalnesc cu cei care vor sa se cunoasca prin intermediul astrologiei si care vor sa invete sa descifreze legatura subtila dintre oameni si cer!

Se vor aborda teme ce tin de viata de zi cu zi, de personalitate si comportament, de relatiile cu ceilalti si cu divinitatea, totul analizat din perspectiva integratoare a astrologiei.

Astrologia este un instrument prin care putem afla cine suntem, incotro mergem, cu ce daruri am venit pe lume si ce lectii avem de invatat. Ea nu reprezinta un set de verdicte definitive, ci de directii din care noi avem libertatea de a alege constient.

Astrograma adica felul in care erau amplasate planetele deasupra locului in care ne-am nascut, este doar un punct de plecare si nu DESTINATIA, este o busola, nu un verdict, ORICINE poate sa isi treaca lectiile vietii cu brio si cu ajutorul divinitatii si poate evolua nelimitat caci CERUL nu este o limita ci doar un reper.

Eveniment recomandat de 1801.ro.
26 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod