Spitalul de Urgenta te provoaca la vals

Acestea sunt doua dintre propunerile de recreere pe care ti le face Eva.ro pentru ziua de vineri.
Acestea sunt doua dintre propunerile de recreere pe care ti le face Eva.ro pentru ziua de vineri. Poate ca nu ai mai auzit de ceva vreme de trupa Spitalul de Urgenta, dar iata ca ea revine in prim plan.

Vineri, intre orele 22.00- 05.00 la The Silver Church Club va avea loc lansarea noului album "F.P.S" al trupei Spitalul de Urgenta. Pe langa evenimentul anuntat cu surle si trambite, vei mai avea parte de o serie de concerte ale trupelor invitate, numere speciale de teatru de papusi si bineinteles Party pana la ora 05.00.

Daca nu vrei sa dai curs invitatiei pe care ti-o fac...
pacientii, poti merge, incepand cu ora 19.30, la Baneasa Drive In Cinema, unde este avanpremiera peliculei "Pandorum". 500 de ani in viitor, doi astronauti se trezesc din hiper-somn intr-o nava spatiala. Echipamentele nu functioneaza, iar amintirile celor doi sunt incomplete: cine sunt si care era misiunea lor?

Orecum in acelasi registru, 1801.ro iti recomanda sa mergi la Libraria Humanitas Kretzulescu, care gazduieste vineri, incepand cu ora 12.00, o discutie despre Commedia dell'Arte, proiect al Teatrului Masca, si colectia "Biblioteca italiana" a Editurii Humanitas. In calitate de invitati, vin Michele Modesto Casarin, Mihai Malaimare, Corina Anton si Vlad Russo.
Cu acest prilej va fi pus in scena un fragment din spectacolul Sluga la doi stapani de Carlo Goldoni, jucat de actorii Teatrului Masca.

La final iti amintesc ca este vineri si, din programul tau nu trebuie sa lipseasca o petrecere. Una altfel, de aceasta data, pentru ca are loc la Teatrul National de Opereta Ion Dacian si se numeste "Invitatie la vals". Piesa incepe la ora 19.00

"Valsul nu se demodeaza niciodata; ne urmareste tot timpul si, din cand in cand, se reintoarce cu aplomb.
Este insinuant, dezarmant, minunat..."
(H. L. Menken)

In program:

  • Johann Strauss: Uvertura operetei Liliacul, Polca Ohne Sorgen, Valsul Trandafirii din Sud, Annen Polka, Pizzicato Polka, Valsul Povestiri din Padurea vienezaa, Valsul Frumoasa Dunare Albastra, Tritsch – Tratsch Polka, Valsul Imperial
  • Jaqcues Offenbach: Barcarola din opera "Povestirile lui Hoffmann"
  • Johannes Brahms: Dans ungar nr. 5
  • Johann Strauss – tatal: Radetzky Marsch
15 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod