Tendinte 2010 in design interior

Afla ce culori se poarta anul viitor
In 2010, cum era de asteptat, trendurile in design interior sunt "in oglinda" cu cele referitoare la moda - revin tendintele din anii '80. Daca nu ai renuntat la piesele de mobilier din aceasta perioada, le poti readuce in actualitate, iar putin reconditionate, pot fi ca noi. Astfel, nu trebuie sa iti mai bati capul cu imprumuturi din banci...

Este dificil sa schimbi "fata" casei tale in fiecare an cu toate noutatile care apar, dar poti oferi o pata de culoare, care poate schimba intreaga locuinta.

Potrivit Associatedcontent.com, galbenul si verdele vor fi culorile "vedete" ale anului 2010 in design interior.
Galbenul iti va face locuinta sa "vibreze", in timp ce verdele o va calma si o va face foarte confortabila, iar combinatia va fi mai mult decat potrivita. Ai grija, insa, ca acestea sa fie in proportii egale. Poti folosi galben in decorarea bucatariei, pentru ca stimuleaza si motiveaza pofta de mancare, iar verdele il poti utiliza in dormitor, pentru ca te va ajuta sa te calmezi, dupa o zi istovitoare la birou.

Purpuriul revine in 2010. Iti poate face locuinta mai romantica si plina de farmec, iar combinatia cu tonurile de orange este ideala.

Ce este in voga anul viitor in materie de design interior? Rosalyn Lazaruk, designer Wicket Blue Interiors, spune ca acea casa rustica combinata cu elemente moderne, la moda in anii trecuti, poate fi piesa de rezistenta si in 2010.
Piesele vintage si antice se pot "mula" foarte bine in acest decor. "Anul viitor, griul este considerat tonul neutru cel mai puternic", continua Lazaruk, potrivit Househunting.ca.

Oana Gavriliu, decorator, ne spune ca in 2010, designul interior se va orienta spre elemente naturale, adunand o paleta de culori foarte variata: rosu, brun de pamant, verde adanc de padure, griuri de cenusa vulcanica, bejuri de nisip, scoici si iarba, amintind de locuri exotice ale planetei. "In acelasi timp, arta populara din diferite colturi ale lumii va aduce un strop de culoare si accent, un aer deosebit in casele noastre", mai spune decoratorul nostru, Oana Gavriliu.

In 2010, baia se prezinta ca un "sanctuar spa": perfecta pentru momentele in care esti obosita, fiind incaperea unde te poti relaxa si chiar poti petrece momente romantice.
Nu mai este locul unde doar iti faci baie si te speli pe dinti.

Cazile pot fi pictate cu flori, iar peretii pot fi vopsiti in culori foarte "crude", cum ar fi verdele crud sau chiar rosu, in combinatie cu faianta mozaic.

Nici in dormitor sau living, culorile nu vor lipsi, dupa cum ne spune si Oana Gavriliu: "O intreaga simfonie coloristica va decora interiorul, flori de toate felurile, stilizate in pattern-uri, in galben solar sau rosu incendiar, violeturi de apus si verde crud, toate se vor alinia pe draperiile, pernele si tapiteriile camerelor. Alaturi de aceasta explozie vesela, piese vintage vor aduce o unda melancolica, obiecte reciclate si reinventate vor intregi stilul hippie pe care probabil l-ati recunoscut deja".

Intr-un articol viitor, afli mai multe despre piesele de mobilier din 2010.

Credit foto: pippajamesoninteriors.co.uk
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod