Cum ne distram intr-o zi de marti?

Pai, mergem la un festival de jazz, la un concert si la o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 3 noiembrie:
Pai, mergem la un festival de jazz, la un concert si la o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 3 noiembrie:


Jazz meets Klezmer (3 - 8 noiembrie)


Locatie: Clubul Taranului
Ora: 20.00

Clubul Taranului Roman va gazdui un Festival klezmer cu titlul: JAZZ MEETS KLEZMER. Astfel Bucureatiul va putea, in sfarsit, sa descopere frumusetea acestei muzici ce alterneaza intre ritmic si melodios, intre verva saltareata si tristetea nesfarsita. Au fost invitate grupe din Romania, Ungaria, Polonia, Cehia si Austria pentru a-si prezenta interpretarile lor.

Muzica klezmer este, de multa vreme, muzica tradit,ionala a evreilor din estul Europei, s,i prin aceasta o mos,tenire muzicala importanta deoarece se numa(ra( printre cele mai vechi.
In Romania traditia klezmer pare muta, in timp ce in alte tari europene ea renaste dupa o perioada de tacere.

La momentul actual klezmer-ul este redescoperit de catre generatiile mai tinere si este combinat cu genuri muzicale actuale, contopindu-se intr-un aliaj impresionant de forme muzicale diferite.

  • 3 Noiembrie - Hakeshet Klezmer Band, Romania
  • 4 Noiembrie - Di Naye Kapelye, Ungaria
  • 5 Noiembrie - Klec, Cehia
  • 6 Noiembrie - The Klezmer Connection, Austria
  • 7 Noiembrie - Vienna Klezmer Band, Austria
  • 8 Noiembrie - Klezmaholics, Polonia

Intrarea: 10 lei; biletele sunt puse in vanzare la Clubul Taranului


Concert "Maria Gheorghiu"


Locatie: 100 Crossroads
Ora: 21.00

O voce unica, profunda si melancolica, o imbinare de frumusete, delicatete, poezie, expresivitate si deschidere, toate intr-un concert special semnat Maria Gheorghiu. Alaturi de ea se va afla pianistul Radu Gratian.

Bilet de intrare 15 lei.

Eveniment recomandat de 1801.ro


Piesa de teatru "Tarelkin"


Locatie: Teatrul Metropolis
Ora: 19.00

Regia: Gelu Colceag
Cu: Doru Ana, George Ivascu, Dan Astilean, Radu Gabriel, Alexandru Pavel, Gabriel Costin/Cosmin Nedelcu, Ana Covalciuc, Alexandra Badea/Andreea Enache, Vlad Logigan, Mihai Muntenita, Lucian Iftime/Alexandru Vlad, Viorel Paunescu, Sergiu Flesner, Radu Solcanu, Stefu Atanase, Bogdan Serban, Gheorghe Iordache, Alexandru Gradinaru, Chrys Gherasi.
Durata: 2 h 50’ (cu pauza)
Pret bilet:  21,20 lei
2 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod