Directia 5 pentru o zi de joi implinita

Hai ca avem lansare de album, joia aceasta. Directia 5 s-a hotarat sa ne alimenteze colectia de albume cu un nou material discografic. Este vorba despre un best of caldut, pe care au ales sa-l lanseze in The Silver Church Club, joi - 28 mai, la ora 19.00.
Hai ca avem lansare de album joia aceasta! Directia 5 s-a hotarat sa ne alimenteze colectia de albume cu un nou material discografic. Este vorba despre un best of caldut, pe care au ales sa-l lanseze in The Silver Church Club, joi - 28 mai, la ora 19.00.

Si daca tot suntem la capitolul concerte, cred ca este oportun sa-ti spun ce se mai gaseste prin capitala:

Recital de clarinet la Filarmonica George Enescu.
Seara de muzica franceza pentru pian

Dupa muzica, te poti delecta cu o carte buna. Si ai de unde alege, pentru ca joi ai de 2 ori lansare.
Prima se intampla la cafeneaua Starbucks, joi, la 18.30, unde se "arunca la apa" romanul "Celebutantele", de Manda Goldberg si Ruthanna Hoppper. Totul despre personajele cu nume de la Hollywood intr-un roman.

Cel de-al doilea eveniment de acest gen are loc la magazinul Diverta Magheru, joi, la ora 18.00, unde se va lansare cartea "Pariul Proprietatii" - ghidul investitiei imobiliare inteligente. Prezentarea cartii va fi sustinuta de: Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR; Dana Filip, redactor-sef al revistei Real Estate si de autorii Eduard Mircea Uzunov si Liviu Marcoci.

Daca vrei sa mergi la petrecere, ai trei alternative.
Iata ce-ti recomanda site-ul 1801.ro:

Karaoke Night
Banned Events
All Inclusive @ Hala

Daca nu ai chef nici de muzica, nici de petreceri, poti alege o piesa de teatru. Micutul tau va fi incantat daca-l duci la piesa "Lampa lui Alladin", la teatrul Tandarica, cu incepere de la ora 10.00. In afara de aceasta, 1801.ro iti mai recomanda:

ULTIMUL INCENDIU

HOTELUL DINTRE LUMI
27 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod