"Privighetoarea si trandafirul" de Oscar Wilde

Un spectacol necoventional. Un video-poem creat pe baza binecunoscutei povesti de dragoste a lui Oscar Wilde, "Privighetoarea si trandafirul"...

Un spectacol necoventional. Un video-poem creat pe baza binecunoscutei povesti de dragoste a lui Oscar Wilde, "Privighetoarea si trandafirul". Un spectacol de imagine sustinut cu mijloace moderne: muzica electro (DJ Logan si Yann Le Blay), videoproiectie (Ioan Cocan), dans gestual (Eduard Gabia) si decor de carte de povesti de tip pop-up (Dan Titza).

Cei trei actori ai Nationalui bucurestean (Marius Manole, Carmen Ungureanu si Eduard Adam) folosesc in jocul lor o tehnica minimalista si senzuala.

Cunoscuta de public din teatrul de tip underground, tanara regizoare Carmen Lidia Vidu (27 de ani), debuteaza pe scena Nationalului cu un emotionant spectacol de atmosfera, multimedia.

"Sunt bucuros ca pot invita lumea la Teatrul National la un altfel de spectacol realizat de o echipa tanara", a declarat actorul Marius Manole, care va interpreta textul "despre dragoste si sacrificiu intr-un spectacol neconventional". (www.tnb.ro)

Regia: Carmen Vidu

Cu:

  • Marius Manole
  • Carmen Ungureanu
  • Eduard Dumitru


"Privighetoarea si trandafirul" de Oscar Wilde
Miercuri, 30 aprilie, ora 19.00
Teatrul National Bucuresti
Durata: 50 de minute
Pret bilete: 15 lei, 6 lei (redus)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod