Ce faci vineri?

Iata ca s-a terminat saptamana si cu totii suntem cu gandul la distractie.
Iata ca s-a terminat saptamana si cu totii suntem cu gandul la distractie. Ce-ai zice de un film, un vernisaj, un concert sau o petrecere.

Incepe recomandarile pentru ziua de 2 octombrie cu un film. "Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!" este o drama regizata de Hanno Hofer, Cristian Mungiu, Ioana Uricaru, Constantin Popescu Jr. Romania, anii 80: la primaria din sat suna telefonul: un politruc de la centru porneste sa inspecteze traseul vizitei de lucru care urmeaza sa aiba loc in ziua urmatoare si insista ca ordinele sa-i fie respectate intocmai.

In Casa Scanteii e fierbere mare: in toate fotografiile oficiale, tovarasul Ceausescu isi scoate palaria in fata domnului Jiscard D'Estaing iar acest lucru este ideologic in-ac-cep-ta-bil.

Curentul electric nu ajunge la Adincatele dar activistul sosit de la Bucuresti insista ca e o datorie de Partid sa-l aduca la scoala si pe ultimul cioban din varful muntelui caci invatatura te fereste de pericole de care nici n-ai aflat.

Cu doua saptamani inainte de Craciun, plutonierul de militie Sandu primeste de la cumnatul sau un porc viu si se intreaba cum sa-l taie in toiul noptii fara sa prinda de veste colocatarii din bloc iar fiul lui, Danut vine cu o propunere: ce-ar fi daca l-ar gaza?

La usa Crinei suna Bughi si cere o sticla goala: e tanar, aratos, da video la bairamuri si, de la filmele cu Bonnie si Clyde, Crina incepe sa viseze.

Nevasta lui Grigore tine post, iar el, sofer la Avicola, trage de fiecare data la hanul lui Ildiko fara sa-i treaca prin gand ce avere poarta cu el.
Sursa: Cinemagia.ro

Filmul ruleaza dupa urmatorul program:

  • Studio - 10:00 12:30 15:00 17:30 20:00
  • The Light Cinema - 02 Oct 2009 - 13:50 15:35 17:15 18:50
  • Movieplex - 02 Oct 2009 - 12:30 14:45 16:30 18:15 20:00
  • Hollywood Multiplex - 02 Oct 2009 - 15:00 19:00

In aceeasi seara poti merge la un concert. JAY-JAY JOHANSON vine in Hala de Muzica, pe 2 octombrie. Supranumit de presa de specialitate "bravul cavaler melancolic" sau "neobositul creator al synth-pop-ului dansabil", JAY-JAY JOHANSON a reusit cu ajutorul melodiilor sale sa mangaie inimile multor suflete de-a lungul carierei sale inceputa in 1996, cand a debutat cu albumul "Whiskey". Succesul imediat al albumului, caracterizat prin voci jazzy si aranjamente hipnotice de film noir, ii asigura lui Jay-Jay primul turneu international din cariera.

Site-ul 1801.ro iti recomanda ca, la sfarsit de saptamana, sa mergi la un vernisaj.
"Mysterium Conjuctionis" va fi expusa la ELITE ART CLUB UNESCO, incepand cu ora 11.00.

Universul "Mysterium Conjunctionis" pune in scena cautarea psihica si spirituala a androginului. Acest bestiar interogheaza fenomenul atemporal al coexistentei celor doua sexe in sufletul uman si ocurenta sa in psyche-ul artistei si al lumii contemporane. Sunt create conexiuni intre figurile actuale si mitologice antice sau psihanalitice, interactiuni dintre yin si yang, dintre receptiv si activ, asociind in abordarea operelor tehnici de ieri si de azi: basorelief, inventii chimice, pictura gestuala, narativa sau digitala.
In cadrul vernisajului, expozitia va fi prezentata de criticul de arta Mihai Plamadeala.

La final am lasat petrecerea.
Daca vrei sa dansezi si sa te eliberezi de energiile negative acumulate toata saptamana, mergi in club Utopia, incepand cu ora 18.00. Acolo esti invitat la "WEEKEND PARTY PROPAGANDA" cu RADU.
1 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod