Un mini program de weekend

Un film, petreceri, expozitii si targuri, cam acestea sunt propunerile pe care ti le face Eva.ro, pentru weekend-ul care vine.
Un film, petreceri, expozitii si targuri, cam acestea sunt propunerile pe care ti le face Eva.ro, pentru weekend-ul care vine.

Ziua de sambata, 3 octombrie, nu se lasa asteptata prea mult si-ti aduce in dar un film. Este vorba despre pelicula "Anul Unu", cu Michael Cera, Jack Black, Vinnie Jones, Oliver Platt, David Cross, Hank Azaria si David Pasquesi, in distributie.

Comedie biblica in stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vara haladuiesc in vremurile imemoriale ale Vechiului Testament si interactioneaza, in stilul propriu, cu evenimentele prezentate in acesta. Nu va asteptati la un film biblic in genul Patimilor lui Hristos, pentru ca viziunea lui Appatow si-a scenaristilor este, ca sa folosim un eufemism, cel putin ireverentioasa. Sursa: Cinemagia.ro

Pelicula ruleaza dupa urmatorul program:

  • Hollywood Multiplex - Sambata, 03 Oct 2009 - 20:30
  • Movieplex - Sambata, 03 Oct 2009 - 21:45

Tot sambata poti merge la o petrecere. "Chalk Graffiti" este in acelasi timp si o competie care se va desfasura in fata cladirii Ark. Hai sambata dimineata, in echipa sau singur, incarcat cu idei despre cum poti "colora" identitatea zonei Rahova- Uranus. Pentru a te ajuta sa-ti conturezi ideile iti vom pune la dispozitie creta colorata si 2 mp de asfalt. Vom inchide strada pentru tine asa ca vei avea spatiu si libertate pentru a te exprima.

Juriul va alege cele mai bune trei lucrari ce vor fi premiate. Ca de obicei se va oferi o camera digitala pentru cel mai bun graffiti precum si alte doua premii pentru locurile doi si trei.

Nu vrei nici film, nici petrecere, atunci site-ul 1801.ro iti propune sa mergi la Targul Taranului, incepand cu ora 10.00, tot in The Ark. Targul Taranului Roman este organizat de Grupul de Initiativa "Radu Anton Roman” si Asociatia Prietenii Muzeului Taranului Roman si se desfasoara de peste un an, fiind inaugurat în decembrie 2007 cu ocazia unei editii similare dedicata Craciunului. În perioada aprilie – octombrie 2008, târgul s-a tinut în Piata Amzei, iar în luna noiembrie 2008 a fost gazduit de Muzeul Taranului Român. Târgul Taranului Român a adus în Bucuresti produse traditionale, prezentate direct de producatori si a organizat frecvent evenimente menite sa sustina pastrarea traditiilor românesti. Prin locatiile alese, organizatorii si-au propus sa atraga atentia asupra unor spatii publice din Bucuresti cazute în uitare sau prea putin valorificate prin evenimente urbane.

Programul obisnuit al Targul Taranului, in fiecare week-end:
  • sambata 10:00 - 17:00
  • duminica 10:00 - 15:00

Pentru ziua de duminica ai rezervate locuri la o petrecere, o piesa de teatru si la un vernisaj. Expozitia CARTA 77 isi deschide portile pe 4 octombrie, incepand cu ora 19.00. Locatia - Institutul Cultural Roman. Expozitia va putea fi vizitata pâna pe 15 octombrie, în intervalul orar 10.00-20.00. Accesul publicului este liber.

"Peste cu mazare" este piesa de teatru pe care o poti viziona duminica, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Metropolis. Din distributie: Olga Tudorache si Tamara Cretulescu. Pretul biletului: 21.2 lei.

Ultima, dar nu cea din urma propunere, este sa mergi la petrecere. "Can I kick it?" cu Bazooka & guests este evenimentul care se va desfasura in Club Goblin, duminica, incepand cu ora 17.00. Intrarea este libera.
2 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod