Ce faci marti?

Filme, petreceri, expozitii si un festival, toate la pachet pentru ziua de marti.
Filme, petreceri, expozitii si un festival, toate la pachet pentru ziua de marti. Eva.ro iti propune ca in locul vestitelor 3 ceasuri rele, sa ai parte de o dupa-amiaza de distractie.

La capitolul filme, poti sa mergi sa vezi "Dona Barbara", versiunea din 1934. Aceasta pelicula ruleaza in cadrul evenimentului intitulat "Zilele filmului mexican" si poate fi vizionata, incepand cu ora 15.40, la Muzeul Taranului Roman. Dupa ce studiase dreptul in Caracas, Santos Luzardo se intoarce sa aiba grija de ferma lui din Altamira, in câmpia venezueleana dominata de dona Barbara.
Femeia i-a supus pe taranii din regiune printr-un amestec de viclenie, cu duritate si vrajitorie. intâlnirea dintre Santos si dona Barbara face ca "devoratoarea" sa se indragosteasca de tânar si sa incerce sa-l faca al ei cu orice pret. Sursa: Cinemagia.ro.

Alte variante:

Ponyo
Camera albastra

Daca nu vrei sa mergi la film, poti merge la Vernisajul expozitiei “Curcubeul veseliei”. Expozantii sunt micii absolventi ai "Cursului de pictura, ceramica si colage", desfasurat in spatiul Atelierului, pe perioada verii 2009.
Vernisajul va avea loc marti 22 septembrie ora 18.00.

La inceput, iti spuneam ca poti merge si la festival. Este vorba de "KINOdiseea", primul festival international de film pentru copii organizat in Romania dupa 1989. Bucurestiul se alatura, astfel, marilor metropole ale lumii (New York, Chicago, Londra etc.) care gazduiesc festivaluri similare.

Acest eveniment cinematografic, dedicat celor mai tineri spectatori (6 - 12 ani), isi propune sa revitalizeze filmul autohton pentru copii si sa ofere o experienta cinematografica alternativa la productiile hollywoodiene de serie.

Prima editie KINOdiseea se va desfasura intre 22 - 27 septembrie 2009, la Muzeul Taranului Roman si Cinema Gloria din Bucuresti.
Vor fi prezentate in premiera nationala 12 lungmetraje pentru copii (de fictiune, documentare si de animatie) selectionate si premiate la festivaluri internationale, dar si trei productii romanesti clasice, carora le va fi rezervata o zi speciala - Ziua filmului romanesc.

Festivalul include si o serie de ateliere interactive (regie, actorie si efecte speciale) pentru elevii bucuresteni, sustinute de cineasti tineri, cu experienta atat in domeniu, cat si in lucrul cu copiii. Un concert de deschidere, un bal mascat si spectacole de teatru se numara printre celelalte evenimente ale festivalului.

Distractia este maxima la petreceri.
Una dintre ele se desfasoara in 100 Crossroads si se numeste "Party Rhythm Blues". Nebunia incepe la ora 18.30.

Alte propuneri:

Party Lenti Chiriac
Party Boarders’n'bitchiez cu Alinutza & Caro
21 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod