Miercuri sarbatorim Ziua Barbatului

Inca nu ai niciun plan pentru ziua de miercuri? Iata ce iti sugereaza Eva.ro:
Inca nu ai niciun plan pentru ziua de miercuri? Iata ce iti sugereaza Eva.ro:

Mega-petrecere de Ziua Barbatului in Parcul Copiilor


Daca treci miercuri prin Parcul Copiilor, vei avea parte de multa distractie: o petrecere dedicata Zilei Barbatului cu muzica live, vedete, concursuri cu premii, fete frumoase, masini tunate, momente tari din sport, mancaruri bine preparate si muuuulta bere!

Anda Adam, Andreea Banica, Parazitii, Zdob si Zdub si Iris vor canta incepand cu orele 17.00. Dintre vedetele care vor participa la marea sarbatoare a barbatilor din capitala se numara: Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg (actualul campion mondial la ambele maini), Titi Aur (campion national la raliu), Ciprian Sora (cel mai bun luptator K1 din tara), Leonard Doroftei (campion mondial WBA) si Emeric Ienei celebru antrenor din fotbalul romanesc).

Iubitorii de adrenalina vor avea ocazia sa urmareasca o demonstratie live de offroad extrem si privilegiul special de a ocupa pozitia de copilot pe un traseu cu obstacole.

Eveniment recomandat de 1801.roa

Teatru: Livada de visini


Daca iti doresti o seara linistita, poti opta pentru vizionarea piesei "Livada de visini", la TNB incepand cu ora 23:00.

Ii puteti urmari pe: Maia Morgenstern, Ioana Anton, Irina Movila, Serban Ionescu, Marius Manole, Conrad Mihai Mericoffer, Marius Rizea, Ana Ciontea, Mihai Calota, Ileana Olteanu, Razvan Oprea, Mircea Albulescu

Pret bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei (redus).
4 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod