Tipsuri pentru weekendul tau

Sarbatorim Ziua Internationala a Astronomiei, mergem la expozitia pisicilor cu energii pozitive, la un concert, o plimbare in parc, un targ... Avem de unde alege, te asigur! Iata recomandarile Eva.ro pentru wekendul 24-25 aprilie:
Sarbatorim Ziua Internationala a Astronomiei, mergem la expozitia pisicilor cu energii pozitive, la un concert, o plimbare in parc, un targ... Avem de unde alege, te asigur. Iata recomandarile Eva.ro pentru wekendul 24-25 aprilie:

Sambata, 24 aprilie


O vizita la Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu"

Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" si Astroclubul Bucuresti sarbatoresc Ziua Internationala a Astronomiei. Locuitorii Capitalei sunt invitati sa participe la programul gratuit oferit cu aceasta ocazie.

 
Astfel, incepand cu ora 21:00 si pana la ora 04:00, bucurestenii sunt asteptati la sediul Observatorului Astronomic din Bd. Lascar Catargiu nr.21 pentru observatii la Luna, dar si la doua planete, Marte si Saturn. In plus, participantii vor putea descoperi constelatiile de primavara.   
 
In caz de vreme nefavorabila, programul va contine un show de planetariu ce va ilustra cerul vizibil in acea noapte, precum si o prezentare a diferitelor tipuri de instrumente astronomice. Prezentarile se vor tine in intervalul 21:00 - 02:00, cu sesiuni din ora in ora la care pot participa maxim 50 de vizitatori per sesiune.
 
Expozitia pisicilor cu energii pozitive

Locatie: Romexpo (pavilioanele 23-25)
Cand: 24-25 aprilie  

Vor participa peste 200 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania.
Prin fata juriului,  compus din patru arbitri internationali, vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, sphinx, siberiana, abisiniana, siameza.  

In premiera absoluta in Romania, vor fi prezente rasele Korat, Chartreux si Kurilean Bob (pisica cu coada scurta).

La eveniment vor participa atat crescatori, cat si proprietari sau iubitori de pisici.
Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca ), cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete etc. ) la preturi promotionale.

Un important eveniment il constituie campania SofistiCAT: "Arata ca iti pasa!", care va consta in strangerea donatiilor de hrana pentru animalele din adaposturi.

Targul de cadouri
Locatie: Parcul Unirii
Cand: 24-25 aprilie

Targul de antichitati
Locatie: Soseaua Kiseleff
Cand: 24-25 aprilie
23 Aprilie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod