Marti 13 - o zi plina de distractie

Nu vor fi ceasuri rele, ci numai ore pline de distractie. Incep doua festivaluri la care musai trebuie sa semnezi condica, ai un concert Tapinarii si inveti mai multe despre "tectonica sentimentelor" la TNB. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 13 aprilie:
Nu vor fi ceasuri rele, ci numai ore pline de distractie. Incep doua festivaluri la care musai trebuie sa semnezi condica, ai un concert Tapinarii si inveti mai multe despre "tectonica sentimentelor" la TNB. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 13 aprilie:  

Festivalul de Film NexT


Locatie: Bucuresti
Cand: 13-18 aprilie, ora - 18:00

Programul de marti, 13 aprilie
Cinema Scala

  • 18:00–19:00 Gala de deschidere
  • 19:00–21:00 Proiectie speciala
  • 21:30–23:30 Semaine internationale de la critique

Alt.Ctrl Fest 2010


Locatie: Control
Cand: 13-16 aprilie, ora - 21:00

Clubul Control organizeaza un mini-festival prin care aduce in atentia publicului bucurestean trupe importante si figuri legendare  din diverse zone ale muzicii alternative, de la free-jazz (Ken Vandermark & Paal Nilssen Love) la rock alternativ (Joe Lally), trecand prin punk-jazz si no-wave (Blurt) si psychedelic & experimental (The Legendary Pink Dots).

13 aprilie - Ken Vandermark & Paal Nilssen Love

"Musical Man Of The Year" (Chicago Tribune) si "Best Musician of the Year" (Cadence), cel mai tanar beneficiar al "bursei de geniu" a fundatiei MacArthur, Ken Vandermark este un saxofonist de o forta devastatoare si unul din liderii incontestabili ai avangardei muzicale din Chicago, o adevarata institutie a free-jazz-ului, ce s-a impus de-a lungul  anilor prin continua "fortare" a posibilitatilor de exprimare ale muzicii improvizatorice, printr-un eclectism programatic si surprinzator, prin numeroasele discuri in care

Bateristul norvegian Paal Nilssen-Love este considerat unul dintre cei mai emblematici percutionisti ai scenei muzicii improvizate europene, desi nu are decat 35 de ani este membru de baza al grupurilor THE THING (condus de MATS GUSTAFSSON) si SCORCH TRIO (leader RAOUL BJORKENHEIM).

Concert Tapinarii


Locatie
: Mojo - Brit Room
Ora: 20:30

Organizatorii promit o seara excelenta alaturi de nimeni altii decat Cosmin Covei si Adrian Tanase, intr-un cuvant TAPINARII si de curand au lansat albumul "2010 Ani de folk alternativ".

Au colaborat pe acest album cu artisti precum Florin Chilian (voce), Mihnea Blidariu-Luna Amara-(trompeta), Daniel Iancu (acordeon si voce), Marius Matache (voce), Mihai Caluseriu (chitara), Ionut Ivana (bass), Ovidiu Mihailescu (voce), Florin Alexe (clape, sampling digital), si Ioana Tanase (voce ).
Intrarea 15 lei

Piesa de teatru "Tectonica sentimentelor"


Locatie: TNB - sala Atelier
Ora: 19.00

Regia: Nicolae Scarlat
Durata spectacolului: 2 ore si 30 minute
Distributia: Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Tamara Cretulescu, Carmen Ionescu, Valentina Zaharia
Pret bilete: 30 RON, 16 RON
12 Aprilie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod