Un weekend plin...

... de evenimente frumoase! Concerte de muzică bizantină, târg vintage şi handmade la Uranus 144, plimbări in aer liber pentru sănătate, iar lista continuă.
 ... de evenimente frumoase! Concerte de muzică bizantină, târg vintage şi handmade la Uranus 144, plimbări in aer liber pentru sănătate, iar lista continuă.

Concerte de muzică bizantină sustinute de Grupul Stavropoleos


Institutul Cultural Roman va invita la concerte de muzica bizantina sustinute de Grupul Stavropoleos si la recitaluri de jazz sustinute de trupa Butterflies in My Stomach recital de muzica bizantina sustinut de Grupul Stavropoleos si lansarea albumului Manuscrise bizantine in colectii bucurestene  

Libraria Carturesti de la Muzeul Taranului Roman 10 septembrie, ora 20.00
Libraria Mihai Eminescu 11 septembrie, ora 12.00
Libraria Humanitas Kretzulescu 11 septembrie, ora 16.00

Concert de jazz sustinut de formatia Butterflies in My Stomach


Gradina Verona (in spatele librariei Carturesti)
10 septembrie, ora 20.00 Gradina Green Hours 16 septembrie, ora 20.00
Intrarea libera.  

Cutezătoarele, targ de vintage si handmade


Primul târg de toamnă sub sigla Cutezătoarele îşi deschide porţile la Uranus 144, pe una dintre cele mai vechi străzi din Bucureşti, într-o locaţie inedită.  
 
Eşti aşteptată pe 11 şi 12 septembrie, de la ora 13 în sus, să îţi alegi o garderobă completă şi originală de toamnă de la peste 20 de colecţionari de vintage, tineri designeri sau creatori de accesorii handmade, să-ţi faci plinul de rechizite şi jucării, dar şi să savurezi o limonadă pe şezlong.
Bonus: spaţiu de joacă pentru copii şi cinema în aer liber.

Când: sâmbătă şi duminică, 11 şi 12 septembrie, de la 13:00 şi până târziu
Unde: Uranus 144, strada Uranus, nr 144 (lângă Bursa de Mărfuri)
 
Participanţi: About Vintage, Acaju Boutique, Antante, Bianca Popp, Fabrică de Zorzoane, Haine Vintage, Iepurele Alb,A  Deco Vintage, La Betty Boop, La Vie en Rose, La Petite Ebouriffee, Le Fabuleux Magasin de Mireille, Minelli Boutique, Mon Jardin, Vintage Capella, Vintage Mag, What is vintage

"Pace – Prietenie – Sănătate"  - eveniment de walking


Primăria municipiului Braşov şi Asociaţia EuroTrainer anunţă lansarea primului eveniment de walking (plimbare în aer liber) organizat de Federaţia Internaţională de Sport Popular/ Internationaler Volkssportverband (FISP/IVV) din România, în perioada 11 – 12 septembrie la Braşov.

În cele două zile de walking în Braşov, pe trasee alese pentru reprezentativitatea lor şi în spaţii de socializare pentru mic dejun şi prânz, vom încerca să transmitem spiritul familiei IVV: relaxarea, mersul în aer liber în ritmul propriu, fără constrângeri, împrietenirea cu participanţi (conaţionali sau străini) la acelaşi eveniment.


Traseele sunt  marcate şi pot avea 5 km, 10 sau 20 km, fiecare participant optând pentru un traseu în funcţie de pregătirea fizică. Plecarea pe traseu, pe bază de înscriere şi achiziţie pachet de start (10 lei) are loc între orele 8:00 şi 12:00 (ora 10:00 pentru traseul de 20 km), revenirea din traseu fiind până la ora 18:00.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod