Hai in weekend, distractia te asteapta!

Acesta este indemnul pe care ti-l da Eva.ro. Ingrediente ar fi destule: concerte, piese de teatru, petreceri..., de toate pentru toti, numai in casa sa nu stati.
Acesta este indemnul pe care ti-l da Eva.ro. Ingrediente ar fi destule: concerte, piese de teatru, petreceri..., de toate pentru toti, numai in casa sa nu stati. Incepem recomandarile in forta, si-ti spunem ca sambata, Cristi Gram iti da intalnire la Sala Radio.

Cristi Gram, chitaristul legendarei formatiii Phoenix va concerta sambata, 21 noiembrie, la sala Radio din Bucuresti incepand cu orele 20:00. Evenimentul va marca lansarea albumului sau solo- State of mind. Artistul va fi acompaniat in concert si de un cvartet de coarde. Cristi este impreuna cu formatia Phoenix inca din 2004 si a avut contributii majore la realizarea albumului Baba Novak.


A mai facut parte si din alte formatii precum Talisman perioada in care s-au editat albumele Pentru ea si Talisman Live, inainte de a deveni membru Phoenix. Cristi Gram este cunoscut atat pentru activitatea sa de chitarist, dar si pentru abilitatile sale avansate in ingineria de sunet, artistul fiind imaginea brandului de instrumente muzicale Ibanez in Romania. Alaturi de Cristi Gram pe scena Salii Radio vor urca de asemenea: Bass: Iulian Vrabete (Holograf) Viola(: Andreea Retegan Viola(: Iulia Raileanu Violoncel: Mihaela Badican Violoncel: Iulia Gheorghe (Tiarra) Tobe: Ionut Micu Biletele se gasesc pe www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si punctele de lucru Orange.


In aceeasi seara
, dar in alta locatie - Club Fabrica, la ora 21.00, esti invitata la concertul Omul cu Sobolani. In aceeasi seara vor mai concerta Vive La Noiz si Sophisticated Lemons.

Trupa Omul Cu Sobolani a fost infiintata pe 1 august 1997 si a primit numele unui celebru caz al lui Sigmund Freud. In cei 12 ani de existenta, OCS a lansat pe piata albume ca Razna, Ne punem in cap, Mainile sus!, OCS TV sau Superparanoia.

Vive La Noiz este o trupa de alternative/indie. In 2007 a participat la festivaluri precum Underground Timisoara si Stufstock, iar anul acesta a lansat primul EP, intitulat Dark Clouds And Silver Linings.

Sophisticated Lemons a fost infiintata in 2008 si este formata din Andu Iosif, Andrei Popa, Andrei Dragusanu si Radu Osaciuc.
In prezent, trupa lucreaza la un album demo.

Intrarea este 20 lei

Alta propunere:

STATE of MIND

Daca vrei sa-ti duci micutul la teatru sau daca vrei sa te mai simti putin copil, poti merge sa vezi piesa "Cenusareasa", care se joaca la Cinema Gloria, incepand cu ora 11.00.

Una din cele mai indragite povesti scrisa de Charles Perrault, intruchipand, prin sirul intamplarilor aduse in scena, de catre autorii dramatizarii, o poveste despre triumful binelui; mica Cenusareasa, oropsita deopotriva de mama si surorile ei vitrege, devine sotia printului.
Cu ajutorul Zanei celei Bune, care o ajuta sa castige inima printului, Cenusareasa e rasplatita, astfel, pentru harnicia si curatenia ei sufleteasca.

La acelasi capitol, site-ul 1801.ro iti mai recomanda:

Teatru Regele pomanagiilor
Teatru FATA MARII

La capitolul petreceri te poti dezlantui daca alegi:

Party All Time Hits @ Maya

sau

Party Cocktail Party @ BackStage Club

sau

Party Fetish Party
20 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod