Ce faci in weekend?

Dupa o saptamana plina imi inchipui ca simti nevoia sa te relaxezi. Numai bine ca oferta este variata.
Dupa o saptamana plina, imi inchipui ca simti nevoia sa te relaxezi. Numai bine ca oferta este variata. Pentru sambata spre exemplu, iti recomandam sa mergi la concertul Tony Tomas&Cross. Lansarea oficiala a videoclipului piesei "Spune-mi si mie", care a castigat premiul special la Festivalul de la Mamaia, anul acesta, va avea loc in Hard Rock Cafe.

Tony Tomas & Cross (Florin Ionescu - tobe, Silviu Dimitriu - keyboards, Dan Ionescu - chitara, Dan Georgescu – bass) vor interpreta piese de pe albumul "Secrete publice", dar si piesa din repertoriul international.

Biletele in valoare de 25 de lei se gasesc la Hard Rock Cafe.

Cafepedia 3 te invita la Party Piano Bar, sambata, incepand cu ora 22.00. Relansate in luna septembrie, serile Cafepedia Afterwork aduc o noutate in peisajul lanturilor de cafenele din Bucuresti. In fiecare vineri si sambata, Cafepedia din Piata Romana ( Str Pictor Verona nr 2) va gazdui concerte live pentru clientii sai fideli. Intrarea este libera.

Nu trebuie sa ratezi nici piesele de teatru care sunt puse in scena in aceasta sambata. La Teatrul Foarte Mic, spre exemplu, la ora 19.00, se joaca piesa "Blocaj in trafic", cu Florin Lazarescu, Andreea Gramosteanu, Cuzin Toma, Viorel Cojanu, Radu Iacoban.

Alte piese de teatru:

TOTI FIII MEI
Egoistul

Preturi bilete: 20 si 12 lei

Pentru ziua de duminica, iti propun sa mergi la concertul lui Chris Norman care va avea loc la Sala Palatului. Chris Norman, cea mai carismatica voce masculina desprinsa din legenda trupei Smokie, revine pe 15 Noiembrie in Romania alaturi de band-ul sau, pentru a sustine la Sala Palatului din Bucuresti un concert memorabil - 100% live.

Pretul unui bilet variaza intre 70 si 250 RON in functie de categoria de loc si sunt disponibile la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), Librariile Carturesti, in reteaua Magazinelor Germanos, precum si prin intermediul site-urilor www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, www.evetim.ro si www.blt.ro.

Si ca sa te incarci cu energie pentru saptamana ce va veni, site-ul 1801.ro iti recomanda cateva petreceri:

Good old times music
Live Sounds la Plach
13 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod