Vineri 13, zi plina de distractii

Nu e cazul sa te sperii ca e vineri 13. E o zi ca oricare alta, in care trebuie sa ne distram. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 13 noiembrie:
Nu e cazul sa te sperii ca e vineri 13. E o zi ca oricare alta, in care trebuie sa ne distram. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 13 noiembrie:

Concert Kathaarsys


Locatie: Suburbia
Ora: 19.00

Axa Valaha Productions si 23 Productions prezinta in parteneriat cu METALHEAD.ro un eveniment cu totul special, vineri 13 noiembrie 2009 in Club Suburbia din Bucuresti, un concert care aduna pe aceeasi scena cinci trupe din patru tari (Spania, Grecia, Bulgaria si Romania). Este un concert dedicat in exclusivitate metalelor extreme, black si death metal de diverse nuante si facturi care aduna pe aceeasi scena trio-ul spaniol de la Kathaarsys, cvartetul elen de black metal avangardist si alambicat Nethescerial si trio-ul death metal Eufobia din Bulgaria, alaturi de doua trupe suport autohtone ce vor fi anuntate in viitorul foarte apropiat.

Pretul unui bilet este de 20 de lei si se va putea procura direct in seara concertului, la intrare. Informatii si rezervari la tel. 0721.107776 sau email axa666@yahoo.com.

Eveniment recomandat de 1801.ro.


Piesa de teatru "Sinucigasul"


Locatie: TNB - sala Amfiteatru
Ora: 19.00

Regia: Felix Alexa

Distributia: Dan Puric, Costel Constantin, Adela Marculescu, IleanaOlteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biris, Maria Buza, Andrei Finti, Lamia Beligan, Florin Lazarescu, Rodica Ionescu, Tatiana Constantin, Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu, Nikita Dembinsk

Pret bilete: 40 lei, 30 lei, 16 lei (redus)
12 Noiembrie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxalinda pe 13 Nov 2009, 15:09
    :)

    Mie nu imi este frica. E ziua mea astazi... si acum 22 de ani cand m-am nascut,,, 13 nov, tot intr-o zi de vineri a cazut. :D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod