În weekend mergem la concert Jennifer Rush

Eşti în Bucureşti weekendul acesta? Dacă da, află că te aşteaptă 2 zile încărcate de evenimete. Iată ce îţi recomandă Eva.ro.
Eşti în Bucureşti weekendul acesta? Dacă da, află că te aşteaptă 2 zile încărcate de evenimete. Iată ce îţi recomandă Eva.ro.

Festivalul Choco Fest


Între 16 şi 17 octombrie poţi vizita la Villa Rodizio unul dintre cele mai dulci festivaluri: Choco Fest. Vizitatorii se vor putea bucura de prăjituri şi delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialităţi din miere, la cozonaci, baclavale cu vişine, prăjituri de casă şi specialităţi tradiţionale maramureşene, dulciuri din Budapesta, praline belgiene Bruyerre şi Leonidas şi chiar dulciuri dietetice.
Intrarea este liberă.

Festivalul de Film Est European - filmEST


La NCRR (Noul Cinematograf al Regizorului Român) are loc din 14 până pe 17 octombrie Festivalul de Film Est European - filmEST. Poţi urmări o selecţie de 11 producţii recente din Europa de Est, lungmetraje şi documentare, multipremiate la festivalurile internaţionale de film renumite cum sunt cele de la Cannes, Veneţia, Berlin, Festivalul de Film Sundance, dar şi la festivalurile din Varşovia, Sofia, Trieste, Bratislava, Zlin.

Târgul de Antichitâţi Ţărăneşti


Vino la Muzeul Ţăranului Român între 15 şi 17 octombrie. Peste 40 de colecţionari din toată ţara vin cu fel de fel de obiecte vechi, nelipsite din gospodăria ţărănească: icoane pe lemn şi pe sticlă, cruci, pristolnice, podoabe, ceramică, doniţe, vase din lemn, putinei, cauce, mobilier crestat, pictat - lăzi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, covoare, ştergare, piese de costum popular, furci şi roţi de tors, fuse, vârtelniţe, felinare, ceasuri, candelabre, piuliţe şi râşniţe de alamă...
Preţul biletului este de 4 lei sau 2 lei (elevi, studenţi, pensionari)

Tradiţii japoneze


La Muzeul Satului, în acest weekend, porţile Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" se vor deschide larg pentru toţi iubitorii Japoniei pentru a găzdui manifestarea "Tradiţii japoneze la Muzeul Satului". Pe parcursul a două zile se vor organiza ateliere de ikebana (arta aranjamentelor florale), ateliere de origami si kirigami (arta de a crea forme artistice din hârtie), ateliere de shodo (caligrafie japoneză) cu participarea unor specialişti în domeniu.

Concert Jennifer Rush


Jennifer Rush cântă în această duminică la Sala Palatului începând cu ora 19:00. Concertul face parte din turneul de promovare al noului său album lansat anul acesta în luna martie "Now Is The Hour!".
Artista va urca pe scenă pentru a ne încânta cu piese precum: The Power Of Love, Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love.

Invitat special este Francesco Napoli, interpretul cunoscutei piese "Marina". Biletele la concert se găsesc la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Store, Libraria Eminescu şi online pe: biletoo.ro, myticket.ro, bilete.ro, blt.ro si ticketpoint.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod