Luni este zi de relaxare

Weekend-ul a trecut. Ai nevoie de relaxare pentru a te pregăti de săptămâna care tocmai a început. Iată ce îţi recomandă Eva.ro pentru această săptămână
Weekend-ul a trecut. Ai nevoie de relaxare pentru a te pregăti de săptămâna care tocmai a început. Iată ce îţi recomandă Eva.ro pentru această săptămână:

Teatru: (Cu)Cuie-n frunte


Vino in Green Hours începând cu ora 20:00 pentru a-i vedea pe Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor în piesa de teatru "(Cu)Cuie-n frunte".

Zilele Filmului de Limba Spaniola


Până pe 14 octombrie, poţi lua parte la Zilele Filmului de Limba Spaniola. Peliculele fac parte din Filmoteca Ministerului de Afaceri Externe şi Cooperare al Spaniei.
Toate filmele sunt prezentate în versiune originală, cu subtitrare în limba română. Biletele se găsesc la Cinema Studio.  Luni, începând cu ora 18:00 poţi urmări "Bolivia".

Festivalul Artelor Bucuresti


Evenimentul se va desfăşura la Sala Palatului şi la Palatul Naţional al Copiilor şi se află la a doua editie. Luni, la Sala Palatului, ora 19.00, va avea ca temă Memorialul "Ştefan Iordache" şi îi are ca invitaţi speciali pe: Dorel Vişan, Maia Morgenstern, Mitică Popescu, Mircea Albulescu, Tora Vasilescu şi Mircea Diaconu.
11 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod