Joi, mergem la concert Vama

Mergi la cursul de rock pe care ţi-l predă trupa Vama sau la un festival de jazz inedit sau inveţi împreună cu Julia Roberts să mănânci, să te rogi şi să iubeşti. Tu alegi!

Mergi la cursul de rock pe care ţi-l predă trupa Vama sau la un festival de jazz inedit sau inveţi împreună cu Julia Roberts să mănânci, să te rogi şi să iubeşti. Tu alegi!

 

Vama îţi predă rock-ul


Pe 21 octombrie începând cu ora 23:30 în Club Tribute. Cum suna libertatea? Stii sa pronunti nebunie? Sau ce inseamna show-ul? Toate raspunsurile vin joi seara in club Tribute. Impreuna editam Dictionarul Exploziv al Limbii Romane. Înscrierile se fac pe baza biletelor achiziţionate la Club Tribute.

Componenţa formaţiei VAMA: Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opriş – bass.

Locaţia - Tribute
Data - 21 octombrie 2010
Ora - 23:30

 

Bucharest Spring Jazz


Organizatorii Bucharest Spring Jazz anunţă concertele Pharoah Sanders - Yusef Lateef, Russell Gunn - Roy Hargrove, Teodora Enache – Darius Brubeck. Pentru orice informaţie suplimentară găseşti la adresa de mail events@proiectracursi.ro sau tel: 0746787156.

Locaţia - Ateneul Român
Perioada - 20 - 24 octombrie 2010
Ora - 20.00

 

Film - Mănâncă, roagă-te, iubeşte! (Eat pray love) (2010)


Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie modernă pornită într-un periplu prin lumea largă, de-a lungul căruia speră să se regăsească şi să se împace cu sine, în filmul Mănâncă Roagă-te Iubeşte.

Aflată la răscruce de drumuri, după divorţ, Gilbert îşi ia un an de pauză de la slujbă şi ca niciodată, se decide să evadeze din viaţa sa obişnuită şi confortabilă, riscând totul numai pentru a-şi schimba viaţa. În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experienţe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, şi la final, să se bucure în mod neaşteptat de pacea şi echilibrul unei iubiri, în Bali.  Inspirat după o poveste adevărată, Mănâncă Roagă-te Iubeşte dovedeşte că există mai multe feluri în care poţi să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

Vezi trailerul pe www.cinemagia.ro 

21 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod