Film, teatru, conferinta si petreceri

Acestea sunt surprizele care te asteapta intr-o zi de marti - 04 august.
Acestea sunt surprizele care te asteapta intr-o zi de marti - 04 august. Asa cum te-am obisnuit deja, imi place sa incep cu filmul. Saptamana aceasta ai "Bestia din umbra", pelicula produsa in Franta, in 2008. Alex Fayard, un autor de romane politiste foarte apreciate de public, este invitat in Japonia pentru lansarea ultimului sau roman. Aici el o intalneste pe Tamao, o gheisa, care-i destainuie temerile ei in legatura cu un fost iubit, un romancier faimos pentru romanele sale extrem de violente. Acesta a amenintat, se pare, ca o va ucide. Fayard sare in ajutorul gheisei, dar investigatia lui il va aduce fata in fata cu un adversar periculos, intr-un conflict in care fictiunea si realitatea ajung sa se intrepatrunda. Sursa: Cinemagia.ro.

Poti urmari acest film la Hollywood Multiplex - ora 16.00 sau la Movieplex - la orele 12.45 sau 16.00.

In aceeasi zi poti merge la o Seara de Teatru si Improvizatie, in Downstairs. Trupa Q-Feel te asteapta in fiecare marti, incepand cu ora 20.30. Intrarea este libera.

La acelasi capitol se inscrie si conferinta "In cautarea teatrului existential". Recomandat de 1801.ro, evenimentul este organizat la Institutul Cultural Roman si incepe la ora 11.00. Vor prezenta Horia-Roman Patapievici, Presedintele Institutului Cultural Roman si Prof. Dr. David Esrig, Directorul Academiei de Teatru "Athanor". Intalnirea este consacrata atelierului de arta dramatica "In cautarea teatrului existential", conceput, structurat si condus de Prof. Dr. David Esrig.

Atelierul se va desfasura in perioada 9 august – 9 septembrie 2009, la Burghausen, Germania si este organizat de Institutul Cultural Roman in parteneriat cu Academia de Teatru si Film ATHANOR, cu sprijinul Uniunii Teatrale din Romania (UNITER) si al Fundatiei Concept.

David Esrig a absolvit Institutul de Teatru si Film Bucuresti (1958). Pana in 1973, anul stabilirii in Germania, pune in scena piese la institutii prestigioase din tara si din strainatate. Dupa 1973, profeseaza ca regizor la Bremen, München, Berna, Essen, in paralel cu o importanta activitate academica si editoriala. in 1993 fondeaza Academia de Teatru si Film Athanor din Burghausen. Printre distinctiile care i s-au acordat de-a lungul carierei se numara Premiul Senatului UNITER pentru intreaga activitate artistica (2003) si Ordinul national pentru contributia adusa promovarii democratiei si culturii romanesti in lume (2004). Din 2005 este Doctor Honoris Causa al Universitatii nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale", Bucuresti

La final am lasat petrecerile. Asadar iti poti face de cap daca mergi in Club Maxx, incepand cu ora 22.00, unde are loc un party incendiar, intitulat "Party ca la Mare". Chiar daca nu ai reusit sa ajungi pe litoral, organizatorii iti promit o atmosfera identica.

O alta propunere:
Party KiVolt & Clipstics @ Sub-a-Dub
3 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod