Distractie la mijloc de saptamana

Este deja miercuri si mai e putin pana la weekend... Poate te pregatesti sa mergi la mare sau iti iei concediu, pana atunci insa hai sa mergem la o piesa de teatru, un concert si, de ce nu, la un film. Iata recomandarile mele pentru miercuri, 19 august:

Este deja miercuri si mai e putin pana la weekend... Poate te pregatesti sa mergi la mare sau iti iei concediu, pana atunci insa hai sa mergem la o piesa de teatru, un concert si, de ce nu, la un film. Iata recomandarile mele pentru miercuri, 19 august.

 

Piesa de teatru "Concretii"


Locatie: Green Hours
Ora: 20.00
Distributie: Andreea Bibiri/Monica Sandulescu, Katia Pascariu, Marius Damian
Regia: Alexandru Mihaescu
Costumele: Carmen Secareanu

Pentru informatii si rezervari:
e-mail: teatru@greenhours.ro
tel.: 0722 234 356 / 0788 452 485

Concert In-Tense @ Twice


Locatie: Twice
Ora: 23.00

Trupa In-Tens, proaspat "adoptata" de Attitude Music, isi incepe cu succes activitatea artistica. Infiintata in anul 2007, trupa In-Tens formata din Mirela-voce si Joshua-clapa, Dj si compozitor, lanseaza primul single "Lola", care urca in clasamentele muzicale din tara pe locuri fruntase unde surclaseaza nume precum "Crazy Loop" sau "Mandinga".

Eveniment recomandat de site-ul 1801.ro

Filmul "The Proposal (Vrei sa te insori cu mine?)"


Regia: Anne Fletcher
Cu: Ryan Reynolds, Sandra Bullock, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White
Gen: comedie, romantic
Durata: 107 minute

Cand Margaret, un important editor de carte din New York risca sa fie repatriata in Canada sa natala, obisnuita sa gandeasca rapid, declara ca este de fapt logodita cu asistentul ei, Andrew, care nu banuieste nimic si pe care il chinuie de mai multi ani. El este de acord sa ii faca jocul, dar impune cateva conditii proprii. Surprinzatorul cuplu se indreapta catre Alaska..., dar mai multe afla accesand cinemagia.ro.

18 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod