Este joi! Este distractie!

In afara faptului ca ai destule locuri in care poti sa te distrezi si intr-o zi de joi, trebuie sa te si bucuri ca vine weekend-ul. Dar sa nu ne aventuram si sa vedem ce putem face joi.
In afara faptului ca ai destule locuri in care poti sa te distrezi si intr-o zi de joi, trebuie sa te si bucuri ca vine weekend-ul. Dar sa nu ne aventuram si sa vedem ce putem face joi.

Ei bine, nu este gresit daca alegem sa mergem la un film. In oras, ruleaza pelicula "123 s-a furat un tren", un thriller care-i are in distributie pe Denzel Washington, John Travolta, Tonye Patano, Victor Gojcaj, James Gandolfini sau John Turturro. O garnitura de metrou din New York este deturnata de un grup de banditi care ameninta sa omoare toti pasagerii daca in interval de o ora nu primesc suma de 5 milioane de dolari.
Tensiunea sporeste pe masura ce autoritatile se dovedesc incapabile sa reactioneze. Seful Politiei Transporturi se reintalneste cu fosta sa partenera pentru a negocia cu rapitorii in timpul tot mai scurt ramas pana cand vor incepe crimele. Sursa: Cinemagia.ro.

Filmul ruleaza dupa urmatorul program:

  • The Light Cinema - Joi, 06 Aug 2009 - 20:15
  • Movieplex - Joi, 06 Aug 2009 - 21:15
  • Cityplex - Joi, 06 Aug 2009 - 21:30
  • CinemaPRO - Joi, 06 Aug 2009 - 21:30
  • Baneasa Drive In Cinema - Joi, 06 Aug 2009 - 21:45
  • Hollywood Multiplex - Joi, 06 Aug 2009 - 22:00

In continuare, ar fi potrivit sa mergem la o piesa de teatru.
Ce zici de "Te iubesc! Te iubesc?" care se joaca La Motoare, pe 6 august, incepand cu ora 21.00. O comedie 100% despre dragoste, fidelitate si gelozie. "Te iubesc! Te iubesc?" nu e un spectacol, e o bucata de viata. Razi de mori tot spectacolul si te gandesti la el, apoi, toata viata!

Adaptarea si regia artistica: Chris Simion
Dupa "Zapezile de altadata" de Dumitru Solomon

Cu: Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu, Alexandru Grigore

Pret bilet: 25 lei.


Hai sa ne si petrecem.
In club-ul Suburbia se organizeaza "Party Groove de vara". Tomasan, Mesmer, Cypher si Subhuman te asteapta joi, in club. Intrarea 10 lei (shot inclus).

Tot la capitolul petreceri:


Party Old Times Blues
Party LSD @ Teatrul de vara Capitol
5 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod