Ce faci luni?

Nu sunt foarte multe optiuni de distractie pentru inceputul de saptamana. Chiar si asa Eva.ro iti vinde cateva ponturi.

Nu sunt foarte multe optiuni de distractie pentru inceputul de saptamana. Chiar si asa Eva.ro iti vinde cateva ponturi. Asadar, pe 20 iulie in cinematografele dinn Bucuresti ruleaza pelicula biografica "Coco Chanel". Filmul urmareste copilaria nefericita si prima parte a vietii celebrei creatoare de moda fHranceze Gabrielle Bonheur Chanel.


Dupa moartea mamei lor, surorile Gabrielle si Adrienne sunt abandonate de catre tata intr-un orfelinat, iar mai tarziu sunt fortate sa-si castige singure existenta.

Dupa ce este cantareata într-o cafenea pariziana frecventata de catre soldati badarani si cusatoreasa in atelierul unui croitor de provincie, tanara Gabrielle devine protejata bogatului Etienne Balsan si prietena fostei iubite a acestuia pe nume Emilienne d'Alencon. Indragostita de atragatorul englez Arthur Capel, nonconformista si rebela, feminista si încapatanata, Gabrielle "Coco" Chanel isi manifesta talentul de designer vestimentar creand initial palarii pentru doamnele din Paris si apoi haine simple cu o croiala masculina, caracterizate prin stil si eleganta.

 

Avand origini modeste si provenind dintr-o familie foarte saraca, aceasta femeie inzestrata cu o personalitate puternica si cu idei inovatoare a reusit sa se transforme intr-un simbol mondial al succesului si al libertatii de expresie artistica.  Filmul este bazat partial pe lucrarea biografica "L'irreguliere" a autorului Edmonde Charles-Roux. Sursa: Cinemagia.ro

Filmul ruleaza astfel:

Studio - 10:00 12:30 15:00 17:30 20:00
Movieplex - 12:00 16:00 18:00 20:00 22:0o
The Light Cinema - 13:45 18:30 20:45
Hollywood Multiplex - 13:45 18:00 20:15

Luni poti merge si la o piesa de teatru.

La Green Hours ruleaza piesa "Undo 90". Ai o relatie? Ai probleme? Un simplu Undo ti-ar prinde foarte bine. Dennis, un temerar absolvent al Institutului de proiectii Astrale Shirley MacLaine se proiecteaza in anul 1990, in casa primei sale iubite, Lisa.

Adaptare dupa "Do over" de Frederick Stroppel
Regia: Radu Apostol
Scenografia: Ina Isbasescu
Sound design: Bogdan Burlacianu
Cu: Andreea Bibiri, Cosmin Selesi
Ora de difuzare: 20:00

20 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod