Ce faci luni?

Iata ca a trecut weekend-ul si incepe o noua saptamana de munca. Dar pe langa dosare, telefoane, intalniri si sedinte, iti poti permite cateva ore de relaxare.
Iata ca a trecut weekend-ul si incepe o noua saptamana de munca. Dar pe langa dosare, telefoane, intalniri si sedinte, iti poti permite cateva ore de relaxare. Iata ce este in meniu astazi:

Teatrul Metropolis te invita la o piesa de teatru care-ti va da ocazia sa vezi un politician jucand teatru, la propriu. Lavinia Sandru s-a intors la meseria pe care a invata-o: actoria. Ea joaca in piesa "Mincinoasa", de Jacques Bricaire si Maurice Lasaygues. Din distributie mai fac parte Silviu Biris, Gelu Nitu, Monica Davidescu si Alexandra Velniciuc.


Piesa incepe la ora 20.00, iar pretul unui bilet este de 21.20 Ron.

Incepand cu ora 18.00 la Sala Elvira, a Institutului Francez, se lanseaza cartea "Francois Truffaut, barbatul care iubea filmele". Dupa lansare, seara va fi completata de proiectia ultimul film semnat de Truffaut, "Vivement Dimanche". Invitati la eveniment: Alex. Leo Serban - critic de film, Mihai Iovanel - critic literar, Magda Mihailescu - autor.

La final, iti propun o petrecere in Hard Rock Cafe. In fiecare luni seara, aici, ai parte de HARD & HEAVY NightHeavy metal, Hard Rock, Power, Progressive, Thrash, Speed, Glam Rock.
Nebunia incepe la ora 22.00, iar intrarea este libera.
13 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod