In weekend reciclam si ne distram

Daca nu mergi la mare, in Delta, la munte sau nu esti in concediu, te poti simti bine si printre "betoane". Reciclam, mergem la un festival rock, un targ de handmane pentru copii, o piesa de teatru si la o petrecere, bineinteles! Ai de unde alege! Iata recomandarile mele pentru weekendul 11-12 iulie:
Daca nu mergi la mare, in Delta, la munte sau nu esti in concediu, te poti simti bine si printre "betoane". Reciclam, mergem la un festival rock, un targ de handmane pentru copii, o piesa de teatru si la o petrecere, bineinteles! Ai de unde alege! Iata recomandarile mele pentru weekendul 11-12 iulie:  

Sambata, 11 iulie


Miscarea de Reciclare, la Cluj

Miscarea de Reciclare ajunge sambata, 11 iulie 2009, la Cluj - a cincea oprire din aceasta vara.

Au fost 5 saptamani pline: dupa ce Televiziunea Romana a fost transformata in verde pe 11 iunie la Bucuresti, au fost inrolate Galatiul (20 iunie), Iasiul (27 iunie), Motociclistii de la Festivalul Moto – Targu Secuiesc (03-05 iulie), urmand ca sambata, 11 iulie 2009, sa fie la Cluj.
 
Vor fi organizate momente de freeze alaturi de voluntari, vor fi distribuite materiale informative si mere verzi. Miscarea de Reciclare va fi prezenta incepand cu orele 09:00, in parcarea Iulius Mall.
 
Trupele Miscarii de Reciclare vor marsalui ecologic, pe biciclete si role, intre orele 11:00 si 12:30 pe traseul Mihai Viteazul - Regele Ferdinand - Bd.
21 Decembrie 1989 -  Piata stefan cel Mare - Piata Cipariu - Piata Mihai Viteazul.
 
La ora 12:00, cei 19 "ofiteri" vor strange randurile alaturi de tobosarii de la Drum Cafe in zona Pietei Stefan cel Mare.
 
Va avea si un concert Sarmalele Reci si Timpuri Noi cat, dar si numeroase concursuri si surprize eco.
 
Urmatoarele batalii de pe agenda Miscarii vor avea loc la Brasov pe 18 iulie, la Craiova pe 25 iulie si la Constanta pe 1 august.

Targ de handmade pentru copii

Carturesti si designerii de la Kihi-Kiha s-au pus din nou pe treaba si te invita la joaca sambata, 11 iulie, intre orele 10.00 si 20.00, la cea de-a doua editie a targului de handmade pentru copii, Kihi-Kiha & Co.

De aceasta data, targul are loc in aer liber, la Gradina Verona, Arthur Verona, nr.15, (in spatele librariei Carturesti de pe Bd.
Magheru), proaspat deschisa publicului.

Peste 20 de artisti plastici expun haine, obiecte decorative, jucarii si accesorii lucrate cu drag pentru copii. La Gradina Verona se pun in scena povesti, se organizeaza workshop-uri, se prepara cele mai racoroase ceaiuri. Cei mici se pot inscrie la ateliere de origami (artistul plastic Rodica Suga), kirigami (maestra Setsuko Sasaki), bricolaj si lucru manual (InteresArt), creativitate plastica (Kinder room), pictura (artistul plastic Ramona Stanca), in timp ce parintii vor afla mai multe despre copiii lor cu ajutorul psihologului Adina Beres, specializata in interpretarea desenelor celor mici.

Ziua se va incheia cu o piesa de teatru pentru copii: indragita poveste "Hansel si Gretel", pusa in scena de Teatrul Libelula.

Site-ul 1801.ro iti recomanda concertele Biohazard la My Metal Festival si Zum concert & Pool Party @ Daimon Club si petrecerile TWICE FETISH PARTY si All Time Hits Party
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod