Teatru, film, fotografie si distractie

Daca am trecut de ziua de miercuri, putem spune ca ne apropiem cu pasi repezi de weekend...
Daca am trecut de ziua de miercuri, putem spune ca ne apropiem cu pasi repezi de weekend... Dar nu poti trece, asa, oricum peste o zi plina de evenimente. Sarbatoreste mijlocul de saptamana, chiar daca nu ai motive, cu un spectacol de teatru, o proiectie de film, o expozitie de fotografie si un party in Expirat.

"Acasa la tata"


Un spectacol in regia lui Alexandru Dabija. Cu: Marcel Iures, Gavril Patru, Gabriela Popescu, Ada Simionica, Serban Pavlu, Mihaela Sarbu, Constantin Draganescu

Spectacol de teatru "Acasa la tata", de Mimi Branescu
Miercuri, 10 februarie, ora 19.00
Teatrul Act
Durata: 1h 30’
Pret bilete: 30 lei, 20 lei (redus)

Proiectie Umwelt - Maguy Marin


Maguy Marin este o coregrafa de origine franceza, cunoscuta pentru creatiile sale cu implicatii politice si care contin aproape intotdeauna aspecte de critica sociala. Considerata drept un coregraf care s-a reinventat constant, ea nu are un stil-semnatura precum alti coregrafi renumiti, ci exploreaza cu fiecare piesa un vocabular nou.

"Umwelt" (denumirea germana pentru “lumea din jur”) porneste de la afinitatea lui Maguy Marin pentru Beckett si este o reflectie coregrafica teribila si fascinanta in acelasi timp despre inutilitatea existentei.
Creata in 2004, piesa a primit Bessie Award la New York. Imaginile ce constituie un portret al lumii moderne sunt insotite de o coloana sonora bruta si hipnotica creata de Denis Mariotte, un colaborator de durata al lui Maguy Marin.

Umwelt - Maguy Marin
Centrul National al Dansului
Miercuri, 10 februarie, ora 19.00
Intrare libera

Party - Zeedo Session


Distractie de zile mari cu Alex Puicea, The Tune Teasers, Karl Yano, Sorin Ghinea, Pagal

Zeedo Session
Other Side
Miercuri, 10 februarie, ora 22:00

"Insula", expozitie de fotografie


Ieri s-a deschis expozitia de fotografie Insula, a fotografului Cosmin Gogu. Poti admira fotografiile in galeria de arta ArtSociety (Str.
Logofat Luca Stroici nr. 18) pana pe data de 14 februarie 2010.

Fotografiile prezentate au fost realizate recent, in Thailanda, si sunt pentru prima data aduse in fata publicului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
9 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod