Vineri ai program incarcat!

In cazul in care nu ti-ai facut deja planuri pentru vineri, 5 februarie, avem noi cateva sugestii pentru tine. Poti incepe prin a vizita un targ de Ziua Indragostitilor si expozitia cu vanzare Textil Expo & More
In cazul in care nu ti-ai facut deja planuri pentru vineri, 5 februarie, avem noi cateva sugestii pentru tine. Poti incepe prin a vizita un targ de Ziua Indragostitilor si expozitia cu vanzare Textil Expo & More. Mergi apoi la un spectacol de dans si continua in acelasi stil, dar de data asta tu vei fi dansatorul, in Club Suburbia, unde ii vei putea asculta si pe cei de la OCS.

Textil Expo & More


Textil Expo & More este o expozitie cu vanzare de haine, incaltaminte, accesorii, majoritatea productie autohtona, dar si produse cosmetice si de realaxare.

In cadrul expozitiei va fi prezenta si noua colectia de lenjerie intima a lui Catalin Botezatu – lenjerie care poate constitui cadoul ideal pentru persoana iubita de Valentine’s Day.

Textil Expo & More
Sala Palatului
4 - 7 februarie, intre orele 10:00 - 18:00
Accesul liber

Targ de Valentine's Day


Valentine's Day, sarbatoarea preferata a indragostitilor si nu numai a lor, va tine capul de afis timp de 11 zile la Expomall MegaFun, spatiul expozitional permanent deshis la AFI Palace Cotroceni. Simbolurile dragostei, sub toate formele si pentru toate gusturile, vor fi omniprezente, pentru ca fiecare indragostit sa poata gasi la "Targul de Valentine’s Day" cadoul potrivit pentru persoana iubita.

Ursuleti de catifea, inimi inscriptionate cu juraminte de amor, ciocolata fina, bomboane colorate, vinuri alese, flori in buchete inmiresmate, oferte de turism dintre cele mai romantice, carti si CD-uri pe gustul indragostitilor, sunt doar o mica parte din oferta cu care firmele expozante ii vor incanta pe vizitatorii care trec pragul AFI Palace Cotroceni.

In plus, organizatorii au pregatit si o serie de surprize, premii si concursuri promotionale, precum si intalniri cu vedete indragite din showbiz-ul romanesc.

Targ de Valentine's Day
Afi Palace Cotroceni
4 - 14 februarie, intre orele 11.00 - 21:00

"We went with these bodies as far as we could"


Un spectacol de dans dupa o idee de Paul Dunca. Cu: Stefan Cosma, Paul Dunca, Madalina Ghitescu.

We went with these bodies as far as we could
Vineri, 5 februarie, ora 19:00
Centrul National al Dansului
Lumini: Catalin Nicolescu
Productie independenta.

Concert OCS in Suburbia


In deschidere Backstage Hero, o formatie aflata in ascensiune, despre care veti auzi multe in viitorul apropiat!

Dupa concert, distractia continua cu Andreea si Rossie, care se vor ocupa de selectia muzicala.

Concert OCS
Vineri, 5 februarie, ora 22.00
Suburbia
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod