Unde sarbatoresti Ziua Indragostitilor?

Clasica cina romantica nu te mai multumeste? Daca ai de gand sa petreci Ziua Indragostitilor altfel, iata care sunt variantele pe care le-am gasit pentru tine:
Clasica cina romantica nu te mai multumeste? Daca ai de gand sa petreci Ziua Indragostitilor altfel, iata care sunt variantele pe care le-am gasit pentru tine:

Petrecere "Be my Valentine"


Veti asculta muzica buna, cateva exemple fiind Nick Cave & The Bad Seeds, Tom Waits, David Bowie, Rolling Stones, Blondie si va veti bucura impreuna de un ceai cald si de atmosfera creata special pentru aceasta minunata zi.

Veti descoperi tinute vintage de colectie, originale accesorii handmade, creatii proaspete ale tinerilor designeri romani, toate fiind special alese pentru Ziua Indragostitilor.

Club Control
Duminica, 14 februarie, ora 18:00
Intrarea libera

Dragostea dureaza 3 ani...


Cel putin asa spune Frederic Beigbeder. Nu inseamna ca are si dreptate. In orice caz, "Dragostea dureaza trei ani" este un spectacol nonconformist, la care vei rade de nefericirea personajelor, impreuna cu jumatatea ta, evident.

Un spectacol cu Cristi Iacob, Adriana Trandafir, Gabriela Iacob, Vitalie Bichir si Ioana Marchidan. Regia: Chris Simion.

"Dragostea dureaza 3 ani", de Frederic Beigbeder
Duminica, 14 februarie, ora 20.00
Laptaria Enache
Durata: 1h 45'
Pret bilete: 25 lei

Valentine's Day cu Directia 5


Directia 5 dedica un concert extraordinar tuturor indragostitilor cu ocazia Valentine’s Day. Trupa va interpreta cele mai romantice cantece scrise pe parcursul celor 20 ani de cariera, intr-o emotionanta atmosfera special creata pentru aceasta ocazie.

60 de perechi norocoase vor putea trai profunzimea fiecarei piese pe scena alaturi de Directia 5.

Sala Palatului
Duminica, 14 februarie, ora 19:30

Preturi bilete:
Categoria 1 : 150 RON
Categoria 2 : 100 RON
Categoria 3 : 50 RON

Targul de Sfantul Valentin


De mii de ani, rubinul este considerat piatra dragostei, a energiei si a pasiunii. Rubinul este simbolul perfect al sentimentelor puternice, motiv pentru care este un minunat cadou de ziua indragostitilor.

O alta piatra semipretioasa reprezentativa din aceasta expozitie este rodonitul, recomandata celor care doresc sa-si mentina starea de iubire in fiecare zi. In secolul al XVI-lea era considerat o piatra a fericirii, bucuriei si onoarei, atribuindu-i-se puteri magice. La randul sau, cuartul roz este considerat piatra iubirii pure.

Pe langa bijuteriile din rubin, rodonit si cuart roz, vei putea admira si achizitiona si alte piese de podoaba fie montate pe metale pretioase, fie in forma lor naturala, obiecte ornamentale si elemente de decoratiuni interioare.

Muzeul National de Geologie
12 Feb 2010 10:00 - 14 Feb 2010 18:30
Taxa de acces: 4 lei/redus, 8 lei/adult.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod