"Barbie" iti da intalnire, miercuri, la Sala Dalles

Acesta este numai unul dintre evenimentele pe care ti le poti trece in agenda pentru ziua de miercuri.
Acesta este numai unul dintre evenimentele pe care ti le poti trece in agenda pentru ziua de miercuri. In cadrul evenimentului "50 de ani de Barbie si Lego", peste 1.000 de jucarii si piese unicat vor fi expuse pentru prima oara in Romania in cadrul expozitiei "50 de ani de Barbie si Lego".

Papusa Barbie si piesele Lego, doua dintre cele mai de succes jucarii din lume, vor fi prezentate pentru prima data publicului roman intr-o expozitie unica adresata intregii familii. Evenimentul intitulat sugestiv "50 de ani de Barbie si Lego" este organizat pentru a celebra 50 de ani de la momentul lansarii celor doua produse si va avea loc in perioada 27 ianuarie – 8 februarie 2010, la Sala Dalles.

Pentru a aniversa 50 de ani de Barbie si Lego, a fost organizata o expozitie internationala unica, ce a facut deja turul a peste jumatate de mapamond.
Peste 1.000 de jucarii si piese unicat vor fi expuse in 100 de vitrine special schitate pentru aceasta expozitie si vor descrie istoria de peste cinci decenii a papusii Barbie si a pieselor Lego.

De la premiera din Munchen in 2004, "50 de ani de Barbie si Lego" a devenit cea mai mare expozitie de jucarii din Europa, depasind toate recordurile de vizitatori. in cele peste 40 de orase din tari ca Germania, Danemarca, Portugalia, Grecia, Rusia, Ungaria unde a fost prezenta, copiii si adultii au fost purtati intr-o calatorie fascinanta in universul creat de cele doua jucarii.

"Papusa Barbie si piesele Lego sunt doua dintre cele mai cunoscute jucarii din lume, acum reunite intr-o expozitie unica la nivel international pentru a sarbatori cei peste 50 de ani de istorie ai fiecarui produs in parte. Expozitia ajunge in Bucuresti, dupa ce a vizitat orase ca Lisabona, Atena, Viena, Budapesta, Bratislava, Varsovia, Munchen, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart, Leipzig si Mallorca si unde s-a bucurat de un succes rasunator.
Publicul va putea vedea exponate unice si chiar va putea sa achizitioneze piese de colectie."
, afirma Catalin Davidescu, organizator eveniment.

Expozitia "50 de ani de Barbie si Lego" este o invitatie pentru intreaga familie de a urmari istoria de peste cinci decenii a Barbie si de a experimenta evolutia de la prima papusa realizata in 1959, pana la cele din prezent, cu outfituri concepute de designeri contemporani. in sectiunea Lego, vizitatorii vor putea admira modele originale realizate cu zeci de mii de piese Lego, de la masini, monumente celebre, pana la echipamente de constructii gigantice.

Evenimentul este organizat de King Size Production si va avea loc in perioada 27 ianuarie – 8 februarie 2010 la Sala Dalles.

Tot miercuri esti asteptata la Teatrul National I. L. Caragiale unde, incepand cu ora 19.00, ruleaza piesa "Iubiri interzise".
Doua din cele cinci piese No moderne care i-au adus celebritatea lui Yukio Mishima, unul din autorii marcanti ai teatrului japonez contemporan. "Hanjo" si "Seijo" investigheaza o lume exotica, un univers uman special, bantuit de angoase, framantari, sperante desarte si patimi interzise, sentimente pe care omul nu reuseste sa le domine.

Pret bilete: 30 RON; 25 RON; 16 RON (randul 8, sect. B + C).

Palatul Ghika gazduieste la jumatatea saptamanii un concert sustinut de Garbis Dedeian Quartet. Seara speciala de Jazz - incepand cu orele 20.15 ... "pour les connaisseurs". Taxa acces - 20 lei (gratuit pentru toti posesorii unui card de membru).

Ziua poate fi terminata cu o petrecere "Karaoke in stilul nostru", in Suburbia. Dupa 4 editii de Karaoke putem spune ca miercurea la Suburbia este deja trecuta pe agenda celor carora le place sa cante si sa se simta bine.
Nicu Bunicu si Musette au dat dovada de profesionalism de fiecare data, asa ca din zecile de petreceri de gen din oras putem spune ca ne distantam detasat prin playlistul generos (cateva zeci de mii de melodii), transmisia live din club, filmari si fotografii, invitatii surpriza de la fiecare editiie, calitatea sunetului precum si lista de preturi din Suburbia, mai mult decat acceptabile.

Va reamintim numarul de telefon pentru rezervari: 0372.909.219 (Sunati dupa orele 17:00). Nebunia incepe la orele 21.00.
26 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod