FitCamp, primul program de fitness exclusiv online din Romania

de Iulia Anghel, 26 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
FitCamp, primul program de fitness exclusiv online din Romania

Campioana mondiala la fitness, Diana Oprea si medicul nutritionist dr. Veronica Daghie au creat FitCamp (www.fit-camp.ro), primul program complet de fitness si nutritie, disponibil doar pe Internet, ce va fi lansat saptamana aceasta.

FitCamp este un program original si o premiera pentru Romania. Dureaza 12 saptamani si contine 96 module video de fitness, realizate de Diana Oprea, 12 module video de nutritie realizate de dr.Veronica Daghie, trei filme motivationale pentru momentele mai dificile. In plus, programul ofera si o colectie de articole bine documentate despre sport si nutritie si sedinte de coaching live din sala de fitness a Dianei Oprea.

"Am creat programul de fitness pentru proiectul FitCamp cu gandul la toate femeile care isi doresc un corp perfect si un tonus bun, dar nu au timp sa ajunga la un centru de fitness. Avantajul programului este accesibilitatea: poate fi rulat foarte usor, de pe site, nu este nevoie de aparate de fitness pentru a-l practica si oricine poate sa il exerseze din linistea propriei case." declara Diana Oprea.

"Tot mai multe femei decid sa adopte un program de lifestyle sanatos, in defavoarea infometarii si sedentarismului, iar FitCamp este un astfel de program. Scopul este de a oferi solutii comode si de efect pentru o viata sanatoasa femeilor foarte ocupate, care vor sa aiba permanent un tonus bun sau doresc sa scape de kilogramele in plus."
declara dr.Daghie.

Programul poate fi accesat in urma inscrierii pe site-ul www.fit-camp.ro si rulat exclusiv de pe acest site. Utilizatorul il poate accesa oricand, inclusiv dupa finalizarea celor 12 saptamani. Pe langa exercitiile cardio, la finalul fiecarui modul sunt prezentate si exercitii de stretching. Toate exercitiile de fitness si modulele de nutritie in format video au si variante printabile, care pot fi descarcate si aplicate la sala sau acasa.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgiana pe 24 Nov 2010, 15:00
    vreau sa slabesc

    ma puteti ajuta si pe mine sa slabesc am 1,60 si 90kg vreau sa dau jos cel putin 30kg va rog ajutatima vam pupat

    0
    0

  • Andreea pe 26 Aug 2010, 21:27
    Ce parere are adevarata Diana Oprea despre tine afiliatule 2parale ?

    Nu cred ca 2parale sau fit-camp.ro s-ar bucura vazand cum faci tu marketing mincinos in comentariul precedent

    0
    0

  • Diana Oprea pe 27 Ian 2010, 16:58
    site oficial http://z8.ro/siteoficial

    nu functioneaza linkul din articol. incercati http://z8.ro/siteoficial

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod