Cum iti petreci ziua de marti?

Eu iti propun sa vorbim despre astrologie la Serendipity, sa mergem la un film si sa ne distram in club Maxx. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 26 ianuarie:
Eu iti propun sa vorbim despre astrologie la Serendipity, sa mergem la un film si sa ne distram in club Maxx. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 26 ianuarie:

Seara de Astrologie


Locatie: Serendipity
Ora: 19.00

Autorii blogului Astromagia (www.astromagia.ro) se intalnesc cu cei care vor sa se cunoasca prin intermediul astrologiei si care vor sa invete sa descifreze legatura subtila dintre oameni si cer.
Se vor aborda teme ce tin de viata de zi cu zi, de personalitate si comportament, de relatiile cu ceilalti si cu divinitatea, totul analizat din perspectiva integratoare a astrologiei.

Intrarea: 20 lei/persoana.
Fa-ti si tu rezervare la events@serendipity-tea.ro

Eveniment recomandat de 1801.ro


Filmul "Le concert"


Locatie: Cinema Muzeul Taranului Roman
Ora: 18.00

Regia: Radu Mihaileanu, Romania, Franta, Italia, Belgia, 2009, 119 min.
Cu: Aleksei Guskov, Mélanie Laurent, Dmitri Nazarov, François Berléand, Miou-Miou, Vlad Ivanov.

"Le concert" spune povestea comico-dramatica a unui fost dirijor al teatrului Balshoi din Moscova, concediat cu 27 de ani in urma pe motiv ca refuzase sa se dezica de membrii evrei ai orchestrei. Acesta isi duce zilele, un sfert de secol mai tarziu, in cadrul aceleasi institutii, pe umilul post de ingrijtor.
Lucrurile se schimba drastic si viata acestui paria ia o intorsatura dramatica in noaptea in care, stergand praful de pe biroul directorului, da peste un fax prin care orchestra teatrului este invitata sa tina o reprezentatie in sala de concerte pariziana Chatelet...


Party Seara Berii


Locatie: Club Maxx
Ora: 22.00

A trecut weekend-ul si deja esti plictisit(a)? La Maxx petrecerile continua dupa doar o zi de pauza. Marti este SEARA BERII in care studentii si studentele umplu ringul de dans. CIUC 2 LEI,  promotii si preturi ca pentru inceput de saptamana : masa cu sticla de whisky sau vodka costa DOAR 50 LEI , iar a 2-a sticla costa NUMAI 100 LEI...
barmanii fac cinste fetelor care dau dovada de nonconformism si danseaza pe bar, iar cea mai curajoasa fata este premiata.
25 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod