Marti - teatru, muzica si karaoke


Pentru marti, 17 august iti propunem sa te relaxezi cu o seara de folk, un spectacol de teatru si o serie de alte spectacole din cadrul Festivalului de Teatru Independent Undercloud...
Pentru marti, 17 august iti propunem sa te relaxezi cu o seara de folk, un spectacol de teatru si o serie de alte spectacole din cadrul Festivalului de Teatru Independent Undercloud.

Folk Night


Te asteptam sa petrecem impreuna o seara speciala ca la cabana. Este celebrata muzica folk iar odata cu ea libertatea si relaxarea specifice unei drumetii pe munte. Avem toate ingredientele pentru o seara reusita. Va asteptam! Intrarea libera

Folk Night
El Primer Comandante
Marti, 17 august, ora 21:00


Cucuieinfrunte, dupa Eric Bogosian


Tete-a-Tete Coffee Art & Chill, Asociatia Actorilor Profesionisti Mastershow si Teatrul Luni de la Green Hours prezinta marti 17 august de la ora 20:30 spectacolul Cucuieinfrunte dupa Eric Bogosian.

Cucuieinfrunte este un two men show necenzurat cu si de Radu Iacoban si Tudor Aaron Istodor, construit dintr-o suita de monoloage scrise de Eric Bogosian si adaptate pentru realitatea sociala romaneasca.

"Oamenii pe care ii intalnim in viata de zi cu zi, ne influenteaza la nivel inconstient si exact asta se intampla cu personajele acestui spectacol. Ei ne transforma in oameni mai buni - cum apare in ochii spectatorului personajul care vinde fericire, mai crispati - cum e capitanul de metrou care-si imparte cu generozitate moleculele tarate printre calatorii intamplatori; mai dezorientati  - dupa vorbele unui oarecare mesager, sau mai liberi - dupa mesajul unor hip-hop-eri amarati care isi doresc sa simta ceva real pentru doua secunde, sa-si scoata din creier tot zgomotul asta. Revelatia nu consta in tematica tezista a spectacolului, ci in transmiterea mesajului in mod direct, sincer, frust fara a apela la artificii de teatrale, fara muzica, fara decor, totul bazandu-se pe capacitatea energetica a actorului de a-si sensibiliza publicul.
Cineva spunea despre acest two men show ca nu e nici teatru, nici stand-up, asa ca imi permit sa il numesc stand-up theatre." (Radu Iacoban)

Cucuieinfrunte
Marti, 17 august, ora 20:30
Intrare 20 lei / 10 lei pentru studenti
Rezervari: 0728.668.463
Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza
Bucuresti


Karaoke Rock


Miercurea avem parte de un fel special de karaoke, destinat fanilor muzicii rock. Vino si arata-ne cat de bine interpretezi piesele trupelor tale preferate!

Intrarea este libera. Intrarea este libera

Karaoke Rock
El Primer Comandante
Marti, 17 august, ora 22:00


Festivalul de Teatru Independent Undercloud


17 august, ora 21:00, Tony si Dora de Sorin Misiriantu Cu: Ramona Dumitrean, Sorin Misiriantu.
Regia: Dan Chiorean. Teatrul de Club Cluj

18 august, ora 21:00, Lovitura de Radu Dragomirescu. Cu: Pavel Barsan, Sorin Cristea, Madalin Mandin, Doru Catanescu. Regia: Radu Dragomirescu. Teatrul Luni Bucuresti

Festivalul de Teatru Independent Undercloud
Motoare
16 - 31 august 2010, 21:00

Movie Day Plaza Romania


Cine spune ca nu te poti distra la inceput de saptamana?

In Plaza Romania, te invitam la film inca de marti! Da, ai auzit bine! Daca faci cumparaturi de 50 de lei in Plaza Romania in fiecare zi de marti, ai doua bilete la pret de unul. Movieplex te asteapta cu cele mai noi filme!

In fiecare marti, pana la sfarsitul anului!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod