Vineri ai intalnire cu Botezatu si...

...in plus poti merge la film, dar si la concert sau la o petrecere. Toate acestea sunt o parte dintre propunerile de relaxarea pentru acest inceput de weekend.
...in plus poti merge la film, dar si la concert sau la o petrecere. Toate acestea sunt o parte dintre propunerile de relaxarea pentru acest inceput de weekend. Vorbeam despre Catalin Botezatu si te intrebai unde poti sa-l vezi? Iata...

Pe 20 august in Clubul Summer Crush va avea loc Pirat Party, o petrecere la care esti invitata sa descoperi comorile nepretuite ale distractiei totale,  iar sambata 21 august,  pe plaja Crush poti avea parte de o petrecere cu iz razboinic, Samurai Beach Party.


Petrecerile sunt patronate de cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, Catalin Botezatu, care a pregatit  si doua prezentari de moda pentru evenimentele din Crush, prezentari ce vor beneficia de o coregrafie speciala. "Summer Crush Mamaia este unul dintre locurile cu energie pozitiva, un loc care ma inspira si unde voi pune in scena unele dintre cele mai apreciate evenimente ale mele", a declarat Catalin Botezatu.

La ambele evenimente, muzica va fi asigurata de unul dintre cei mai buni "maestrii ai butoanelor si platanelor", DJ KOKKO.
Nu vor lipsi de la petrecere si deja celebrele CRUSH GIRLS care vor avea invitati speciali, trupa de manechini a lui Catalin Botezatu. Pentru mai multe detalii poti intra pe site-ul clubului: www.clubcrush.ro, iar rezervarile le poti face la numerele de telefon: 0724.918.263, 0733.988.556

Daca vrei sa mergi la film poti alege pelicula "Farul Singuratic", care reprezinta si intoarcerea pe ecrane a actorului Richard Dreyfuss, care revine pe marile ecrane la decenii dupa perioada sa de glorie, in rolul unui paznic de far care a jurat sa nu se mai apropie niciodata de vreo femeie.

Un legamant de "castitate" facut impreuna cu un tanar necunoscut, naufragiat pe mal fara sa-si aminteasca cine e si de unde vine, va fi pus la incercare in vara lui 1912, cand doua atragatoare doamne se vor muta intr-o vila de langa far.

Filmul poate fi vizionat la:

Cinema City Sun Plaza
Vineri, 20 Aug 2010 - 15:10 17:20

Cinema City Cotroceni
Vineri, 20 Aug 2010 - 17:15

Vorbeam de concert, nu? Iata despre ce era vorba...
In Green Hours, vineri incepand cu ora 20.00, canta Maria Raducanu & Maxim Belciug. Un concert de la vodevil la romanta si tango.

La final nu puteam sa nu-ti recomandam o petrecere. Este vorba despre Party FRIDAYS v.3.0 cu RNG care are loc in Club Goblin, cu incepere de la ora 18.30. Intrarea este libera pentru fetele care ajung la locatie pana in ora 23.00, iar pentru restul este de 10 lei cu un shot inclus.
19 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod